Το site και τα spot του ΚΚΕ για τις εκλογές (SPOT)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προεκλογική καμπάνια του ΚΚΕ με κεντρικό σύνθημα: «ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ».

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την εκλογική δραστηριότητα από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος για τις εκλογές στις 7 Ιούλη: https://www.8iouliou.gr/

Ακόμα, στην ιστοσελίδα και στο επίσημο κανάλι του Κόμματος στο Youtube, μπορείτε να βλέπετε και τα δημοσιευμένα σποτ: https://www.youtube.com/user/kkemedia. 

https://youtu.be/pJlvx-IRFqM

Δείτε και παρακάτω ορισμένα από τα σποτ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 7ης Ιούλη.

Στις 8 Ιουλίου μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί (SPOT)

Στις 8 Ιουλίου σημασία θα έχει να είναι ισχυρή η δύναμη που μάχεται για το καλό μας

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως, σημασία δεν θα έχει η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο. Σημασία θα έχει να είναι ισχυρή η δύναμη που μάχεται για το καλό μας.

Στις 8 Ιουλίου χρειαζόμαστε την αλήθεια και την αξιοπρέπεια- ΚΚΕ

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως δεν χρειαζόμαστε άλλη κοροϊδία. Στις 8 όμως δεν χρειαζόμαστε κι άλλες διαψεύσεις. Χρειαζόμαστε την αλήθεια και την αξιοπρέπεια – ΚΚΕ. Η δύναμή σου την επόμενη μέρα.

Στις 8 Ιουλίου σημασία θα έχει να είναι πιο δυνατό το κόμμα που στέκεται στο πλευρό μας – ΚΚΕ

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως σημασία δεν θα έχει άλλο ένα κόμμα μίας χρήσης που εξαφανίζεται όσο γρήγορα εμφανίζεται. Σημασία θα έχει να είναι πιο δυνατό το κόμμα που στέκεται σταθερά στο πλευρό μας – ΚΚΕ. Η δύναμή σου την επόμενη μέρα.

Στις 8 Ιουλίου σημασία θα έχει να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στο σύστημα της βαρβαρότητας – ΚΚΕ

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως σημασία δεν θα έχει ποιος θα εφαρμόσει τα σχέδια του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων. Σημασία θα έχει να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στο σύστημα της βαρβαρότητας και του πολέμου – ΚΚΕ. Η δύναμή σου την επόμενη μέρα.

Στις 8 Ιουλίου σημασία θα έχει να είναι ισχυρή η δύναμη που υπερασπίζεται την ζωή – ΚΚΕ

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως σημασία δεν θα έχει ποιος θα καταστρέψει το περιβάλλον στον βωμό του κέρδους. Σημασία θα έχει να είναι ισχυρή η πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται την ζωή – ΚΚΕ. Η δύναμή σου την επόμενη μέρα.

Στις 8 Ιουλίου σημασία θα έχει το ΟΧΙ στο μαύρο του φασισμού και της Χρυσής Αυγής- ΚΚΕ

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως σημασία θα έχει το ΝΑΙ στο κόκκινο του μέλλοντός μας. Σημασία θα έχει το ΟΧΙ στο μαύρο του φασισμού και της Χρυσής Αυγής.