Σπουδαστές ΑΕΝ/ΑΣΠ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Σύλλογος σπουδαστών Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Ο Σπουδαστικός Σύλλογος της Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου στέκεται στο πλευρό των λαών της Τουρκίας, της Συρίας και όλων των γειτονικών χωρών που δοκιμάζονται από τον μεγάλο φονικό σεισμό.
Με θλίψη για τις ζωές που χάθηκαν και αγωνία για τους εκατοντάδες εγκλωβισμένους παρακολουθούμε τις εξελίξεις και καλούμε τους σπουδαστές να σταθούν αλληλέγγυοι στους γειτονικούς λαούς με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.
Έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό. Κανείς μόνος!
Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.
Σημείο και ώρες παράδοσης υλικών: Δωμάτιο συλλόγου σπουδαστών, Ισόγειο σχολής μηχανικών πλησίον κυλικείου. Πέμπτη (9/02) – Παρασκευή (10/02), 10:00 έως 13:00.