ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ

Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που στηρίζει το ΚΚΕ:

Τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ για τις 13 Περιφέρειες στις εκλογές του Μάη έδωσε χτες στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι του ΚΚΕ ανά Περιφέρεια είναι οι εξής:

ΑΤΤΙΚΗ

Πρωτούλης Γιάννης: 41 χρόνων, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής από το 2014.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αβραμόπουλος Σωτήρης: 37 χρόνων, κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τσιαπλές Τάσος: 56 χρόνων. Γεννήθηκε στους Γόννους Λάρισας και κατοικεί στη Λάρισα. Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Καραθανασόπουλος Νίκος: 55 χρόνων. Οικονομολόγος, βουλευτής Αχαΐας από το 2007 και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γόντικας Νίκος: 62 χρόνων. Εφοριακός, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου από το 2011.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Χαστάς Θανάσης: 32 χρόνων. Κατάγεται από τον Πόρο Γρεβενών και διαμένει στην Κοζάνη. Απόφοιτος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, δημοτικός σύμβουλος Γρεβενών από το 2014 με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μπασδέκης Κώστας: 53 χρόνων. Γεωπόνος. Δημοτικός σύμβουλος Λαμίας από το 2003 έως και το 2014.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ

Παπατολίδης Δημήτρης: 42 χρόνων. Κατάγεται από τη Δράμα και κατοικεί στην Καβάλα. Υπήρξε μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

ΗΠΕΙΡΟΣ

Πρέντζας Γιώργος: 42 χρόνων. Γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε και κατοικεί στα Ιωάννινα. Νοσηλευτής και υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

ΚΡΗΤΗ

Συντυχάκης Μανώλης: 51 χρόνων. Κοινωνιολόγος. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Μπαλού Αλεξάνδρα: 57 χρόνων. Τραπεζοϋπάλληλος. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τάσσος Σταύρος: 70 χρόνων. Σεισμολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ντουνιαδάκης Γιάννης: 64 χρόνων. Υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα (ΚΕΘΑ) και της «Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων» (ΑΝΕΑΕΔ).

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Αττική:

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αττική, που στηρίζει το ΚΚΕ.

Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων ως περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Από τους υποψήφιους δημάρχους 13 είναι γυναίκες. Επίσης πάνω από το 50% των υποψηφίων είναι κάτω από 50 χρονών.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:

Αθηναίων: Σοφιανός Νίκος, 53 χρονών, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας από το 2010. Μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (1991-2001).

Βύρωνα: Γείτονας Ευάγγελος, ετών 32, γυμναστής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ. Δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του σωματείου γυμναστών προπονητών Αττικής.  Μέλος του Τμήματος Φ.Α. και Αθλητισμού της ΚΕ.

Γαλατσίου: Χαραλαμπίδης Γρηγόρης, ετών 57, εκτελωνιστής, δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Γαλατσίου.

Δάφνης – Υμηττού: Κηπουρού-Τόλια Ναυσικά, ετών 61. Δημοτική σύμβουλος από το 2014.Επί σειρά ετών μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή, χημικά και φυσικό αέριο.

Ζωγράφου: Καραβίδας Ανδρέας, ετών 42, δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Μέλος της Τ.Ε. Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ.

Ηλιούπολης: Τσατσούλη Τασία, ετών 57. Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης από το 2010. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής του Κόμματος για την τοπική διοίκηση.

Καισαριανής: Σταμέλος Ηλίας, ετών 61, Δήμαρχος Καισαριανής από το 2015 και από το 2010 δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και πρόεδρος του κλαδικού συνδικάτου ενέργειας.

Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα: Σερετάκης Νίκος, ετών 50. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σκακιστικού Ομίλου Ν. Φιλαδέλφειας από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Υπήρξε μέλος ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής ομοσπονδίας από το 2014 έως το 2016. Συμμετείχε δραστήρια στην Επιτροπή Γονέων Παιδικών Σταθμών και τους αγώνες που ακύρωσαν την επιβολή τροφείων στο Δήμο. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Καρπενησίου και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καρπενησίου 2010-2014.  Είναι μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ:

Αγ. Δημητρίου: Δήμου Γιώτα, ετών 36. Δημοτική σύμβουλος Δήμου Αγ. Δημητρίου από το 2010. Μεγάλωσε στον Αγ. Δημήτριο όπου και κατοικεί έως σήμερα. Αποφοίτησε από το Βιολογικό Πάτρας το 2006 και εργάζεται σε εταιρεία παροχής επιστημονικών υπηρεσιών προς φαρμακοβιομηχανίες. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.

Αλίμου: Καμαρινού Κυριακή, ετών 54, δημοτική σύμβουλος. Εργάστηκε ως δασκάλα ειδικής αγωγής, στον Άλιμο και το 2014 συνταξιοδοτήθηκε. Από το 1997 υπήρξε μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κων Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργυρούπολης – Ελληνικού – Αλίμου «Ο Θουκυδίδης», υπήρξε αντιπρόσωπος του Συλλόγου στις Γενικές Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

Γλυφάδας: Στεφανίδης Αλέξης, ετών 32. Πτυχιούχος ψυχολογίας, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Γλυφάδας. Ήταν υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις εκλογές του 2014.Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Ελληνικού – Αργυρούπολης: Ιωαννίδης Γιώργος, ετών 55,γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αργυρούπολη, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Είναι οικοδόμος, εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρεία και είναι μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, εκπροσωπώντας την Αγωνιστική Συσπείρωση Γονέων. Είναι Γενικός Γραμματέας του ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Νέων Αργυρούπολης. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.

Καλλιθέας: Βακαλόπουλος Γιάννης, ετών 52. Έχει μεγαλώσει και κατοικεί στην Καλλιθέα. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις εκλογές του 2014. Εργάζεται ως μισθωτός λογιστής. Έχει δραστηριοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια σε ΔΣ συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Μετέχει ενεργά στη Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας και το Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Αθήνας. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής του Νότιου Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Μοσχάτου – Ταύρου: Δολιανίδη Χριστίνα, είναι 24 χρονών και εργάζεται ως εμποροϋπάλληλος. Έχει σπουδάσει Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είναι μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μοσχάτου – Ταύρου και του Συλλόγου Γυναικών Μοσχάτου – Ταύρου. Ως φοιτήτρια ήταν μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Παντείου.

Νέας Σμύρνης: Κιουλάνης Γιάννης, 59 ετών. Απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γιατρός γαστρεντερολόγος μετά την ειδίκευσή του στο Ναυτ. Νοσοκ. Αθηνών. Διατηρεί ιατρείο στη Ν. Σμύρνη από το 1996. Έχει διατελέσει: Υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθήνας στις εκλογές του 2015, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του 2014. Είναι αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ στο παράρτημα νοτίων προαστίων. Υποψήφιος με τη ΔΗΠΑΚ στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα αυτοαπασχολούμενων – ΕΒΕ Ν. Σμύρνης.

Παλαιού Φαλήρου: Γαρδίκης Νίκος, 43 χρόνων, εργαζόμενος στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού σχολείου στην Ένωση Γονέων Π. Φαλήρου. Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Υπήρξε γενικός γραμματέας του συλλόγου φοιτητών «Σπύρος Λούης» του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (1995-1998) , μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ (1999-2001), πρόεδρος του σωματείου Γυμναστών – προπονητών ν. Αττικής (2006-2010) και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Παραρτήματος Νοτίων Συνοικιών του Συνδικάτου Τουρισμού – Επισιτισμού, ξενοδοχοϋπαλλήλων Αττικής (2015-2018).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ:

Αγ. Παρασκευής: Γκιζιώτης Ανδρέας, 61 ετών, κατοικεί στην Αγ. Παρασκευή από το 1962. Εκπαιδευτικός, εκλεγμένος για 4 τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Αντιπρόεδρος της Α’-Γ’ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας, εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων και στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

Αμαρουσίου: Φωτόπουλος Θανάσης, ετών 52, δημοτικός σύμβουλος. Πρόεδρος στο Συνδικάτο Τύπου – Χάρτου και γραμματέας στην ομοσπονδία του κλάδου. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βιομηχανίας της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Βριλησσίων: Βήττος Βασίλης, ετών 62. Δημοτικός σύμβουλος από το 2010 μέχρι και σήμερα. Κατοικεί στα Βριλήσσια. Μέλος του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών. Πρώην μέλος του ΔΣ του ΕΚΑ (Εργατικό Κέντρο Αθήνας). Μέλος της ΤΕ Τηλεπικοινωνιώννιων, πληροφορικής, ταχυδρομείων.

Ν. Ηρακλείου: Ζαχάρος Γιώργος, ετών 64, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ηρακλείου. Είναι μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου Αττικής, παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Από το 1976 – 1984 διετέλεσε μέλος του ΔΣ του οικοδομικού σωματείου «Μπετόν Αρμέ Αθηνών». Στη συνέχεια υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Οικοδόμων Αθήνας και μέλος της πρώτης διοίκησης. Είναι στέλεχος της ΠΑΣΕΒΕ, με θητεία στο σωματείο τεντοποιών ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ Ηρακλείου όπου διετέλεσε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Σήμερα είναι μέλος της Παναττικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ.

Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης: Μήλας Αντώνης. Είναι 31 ετών, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι σήμερα. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθήνας και εργάζεται ως Νοσηλευτής. Υποψήφιος με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο σωματείο ιδιωτικών κλινικών Αθήνας. Έως τον Ιούνιο του 2016 μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου στο Κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτης του ομίλου ΙΑΣΩ.

Λυκόβρυσης – Πεύκης: Κυριακίδης Άρης, ετών 35, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης από το 2010 έως το 2014. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως βιοτέχνης παιδικών παπουτσιών. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Μεταμόρφωσης: Μακρίδης Παναγιώτης. Ετών 51. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, αντιπρόεδρος του συλλόγου ΕΒΕ Ν. Ιωνίας και έχει διατελέσει πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού – 4ου γυμνασίου και 1ου Λυκείου Μεταμόρφωσης για δέκα συναπτά έτη.

Νέας Ιωνίας: Κατιμερτζόγλου Κώστας, ετών 57. Δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας από το Φλεβάρη του 2018. Σπούδασε δάσκαλος στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Ρόδου από την οποία αποφοίτησε το 1982. Είναι συνολικά πάνω από 15 χρόνια μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» και πρόεδρος του την τελευταία πενταετία. Είναι μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, της Παναττικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Παπάγου – Χολαργού: Ρεκλείτης Αντώνης, 37 χρονών, οικονομολόγος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Ερευνητικά Κέντρα (ΠΟΣΕΕΤΙΔ) εκλεγμένος με το ΠΑΜΕ. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΑΕΙ – ΤΕΙ της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ. Πτυχιούχος Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στην Οικονομική και Χρηματοοικονομική.

Πεντέλης – Μελισσίων: Κωνσταντάς Σπύρος, ετών 46, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πεντέλης. Απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου, τομέας υπάλληλος λογιστηρίου. Διοικητικός υπάλληλος στο Δήμο Αμαρουσίου.  Πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, οργανωτικός γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων δήμου Αμαρουσίου. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΟΤΑ – Δημόσιας Διοίκησης της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Φιλοθέης – Ψυχικού: Καβαλάρης Ιωάννης, ετών 50. Τα τελευταία 8 χρόνια είναι δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Είναι φαρμακοποιός και δραστηριοποιείται στο κίνημα από τα φοιτητικά του χρόνια. Είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής καθώς και στο ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού συλλόγου.

Χαλανδρίου: Καρατζά Λούλα, ετών 65, δημοτική σύμβουλος στο Χαλάνδρι. Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι όπου κατοικεί μέχρι σήμερα.  Ιδρυτικό μέλος πολλών συλλόγων στο Χαλάνδρι, επί 12 χρόνια στα ΔΣ του Συλλόγου Γονέων. Είναι εκλεγμένη στην ΕΕ του ΕΣΥΝ (Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών). Είναι υπεύθυνη του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ:

Αγ. Βαρβάρας: Καρανάσιου Ελένη, 39 χρονών. Δημοτική σύμβουλος στην Αγ. Βαρβάρα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγ. Βαρβάρα. Εργαζόμενη στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), εκλεγμένη στο ΔΣ του σωματείου εργαζομένων και στο σύλλογο γονέων 6ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Βαρβάρας. Mέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Αγ. Αναργύρων – Καματερού: Σκολαρίκος Θοδωρής, 41 χρονών, δημοτικός σύμβουλος Αγ. Αναργύρων – Καματερού. Οικονομολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγ. Αναργύρους. Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Αιγάλεω: Δάγκα Βιβή, ετών 37, κοινωνική λειτουργός. Δημοτική σύμβουλος Αιγάλεω. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών.

Ιλίου: Σταματόπουλος Νίκος. 35 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον. Πτυχιούχος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Περιστερίου: Σιδέρης Γιώργος. 36 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ειδικευόμενος γιατρός στο Αττικό νοσοκομείο, ΩΡΛ – χειρουργικής κεφαλής – τραχήλου. Αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Πετρούπολης: Σίμος Βαγγέλης, ετών 33. Δήμαρχος Πετρούπολης. Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ, φιλόλογος.

Χαϊδαρίου: Σελέκος Μιχάλης, ετών 59. Δήμαρχος Χαϊδαρίου. Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Αχαρνών: Τοπαλλιανίδης Βασίλειος, ετών 56, πνευμονολόγος, επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αχαρνών. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Διονύσου: Παντελόγλου Τεύκρος. Είναι 37 ετών. Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου. Είναι αυτοαπασχολούμενος Γεωπόνος Γεωτεχνικός και μόνιμος κάτοικος Αγ. Στεφάνου του Δήμου Διονύσου. Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.). Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Κρωπίας: Ρεμπάπης Βαγγέλης, ετών 34, Δημοτικός Σύμβουλος Κορωπίου από το 2010. Κάτοικος Κορωπίου, ιδιωτικός υπάλληλος, εργάστηκε ως τεχνικός στα Λατομεία Κορωπίου. Είναι γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Λαυρεωτικής: Παμφίλης Αποστόλης, ετών 67, δημοτικός σύμβουλος Λαυρεωτικής. Αυτοαπασχολούμενος στο Λαύριο, δραστηριοποιείται στην Ένωση Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Λαυρίου, πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου.

Μαραθώνας – Ν. Μάκρη: Στεφανίδης Νίκος, 63 χρονών, δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα. Υπήρξε υποψήφιος νομάρχης με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Ανατολικής Αττικής το 1994 και το 1998 και στη συνέχεια, μέχρι την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, συνέχισε να εκλέγεται Νομαρχιακός σύμβουλος του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική. Διατηρεί χρυσοχοείο στη Ραφήνα από το 1973. Έχει διατελέσει πρόεδρος, γραμματέας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσογείων Αττικής. Έχει διατελέσει πρόεδρος και σε άλλες θέσεις ΔΣ από το 1978 μέχρι σήμερα της Ένωσης ΕΒΕ Ραφήνας.

Μαρκοπούλου – Μεσογαίας: Συλελόγλου Ανδρέας, ετών 58, δημοτικός σύμβουλος δήμου Μαρκοπούλου την τετραετία 2011-2015. Οικονομολόγος, μέλος ΟΕΕ και ΕΕΛΠ. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

Παιανίας: Φιλιούσης Κωνσταντίνος, ετών 68, συνταξιούχος της ΕΡΤ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παιανίας.

Παλλήνης: Πασχαλίδου Θεοδώρα, 35 ετών, αυτοαπασχολούμενη, κοινωνιολόγος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής του Τομέα Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ, δραστηριοποιείται στο κίνημα γονιών.

Ραφήνας – Πικερμίου: Τσαλαπατάνης Χρήστος, ετών 56, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ραφήνας, ήταν μέλος της διοίκησης της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών της Ραφήνας. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής του Τομέα Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

Σαρωνικού: Γαλανοπούλου Τάνια, 56 χρονών, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) Σαρωνικού, κάτοικος Σαρωνίδας.

Σπάτων – Αρτέμιδας: Δάρδαλης Νίκος, ετών 40, εκπαιδευτικός σε σχολείο της Αρτέμιδας, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ). Μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Κομματικής οργάνωσης εκπαιδευτικών της ΚΟΑ.

Ωρωπού: Χασιώτης Μιχάλης, ετών 37. Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ωρωπού. Είναι μισθωτός λογιστής, υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα και είναι μόνιμος κάτοικος Αυλώνα του δήμου Ωρωπού. Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και στέλεχος του ΠΑΜΕ. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης: Πασακυριάκος Κωνσταντίνος, ετών 47, δημοσιογράφος. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης από το 2011. Μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Ασπροπύργου: Τσοκάνης Αλέξης, ετών 43, λογιστής, δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου. Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ασπροπύργου.

Ελευσίνας: Κώνστας Κώστας, ετών 30, μηχανικός λογισμικού, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Θριασίου – Μεγαρίδας της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Μάνδρας Ειδυλλίας: Θεοδώρου Χαράλαμπος, ετών 57, καθηγητής ξένων γλωσσών, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Μεγάρων: Χοροζάνης Αντώνης, ετών 66, συνταξιούχος μεταλλεργάτης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μεγάρων, μέλος της Τ.Ε. Θριασίου – Μεγαρίδας του ΚΚΕ.

Φυλής: Ζαπάντης Νίκος, 56 χρόνων, εκπαιδευτικός. Μέλος του ΔΣ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανω Λιοσίων – Ζεφυρίου –Φυλής, της Εξελεκτικής Επιτροπής της ΔΟΕ και μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ:

Πειραιά: Μανωλάκου Διαμάντω, ετών 59, γεωπόνος. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Πειραιά από το 2008 έως σήμερα. Υπήρξε επίσης ευρωβουλευτής από το 2004 έως το 2008.

Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Καλαμαράς Γιώργος, 35 χρονών, Πολιτικός Μηχανικός Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (απόφοιτος πρώην ΤΕΙ Πειραιά), δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας από το 2010, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.

Κορυδαλλού: Παπουτσιδάκη Ελευθερία, ετών 47, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κορυδαλλού από το 2010. Είναι οδοντίατρος, εκλεγμένη για πάνω από μια δεκαετία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Οδοντιάτρων Πειραιά, και μέλος της γενικής συνέλευσης της Ε.Ο.Ο. (Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας).

Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Κατηφές Παναγιώτης, 43 ετών, κοινωνιολόγος, σύμβουλος εξαρτήσεων. Δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας από το 2007 μέχρι σήμερα, αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), εκλεγμένος στο ΔΣ της ΑΣΓΜΕ, εκλεγμένος στο Σύλλογο Γονέων του 17ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας. Μέλος της Ε.Π. της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.

Περάματος: Βατίστας Βασίλης, 42 χρονών. Δημοτικός σύμβουλος στο Πέραμα. Γεννήθηκε στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στο Πέραμα. Κατάγεται από τη Νεάπολη Λακωνίας. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών και άρχισε να δουλεύει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το 2002. Από το 2005 εργάζεται ως δάσκαλος στο 3ο Δημοτικό σχολείο Περάματος. Είναι για πολλά χρόνια διαδοχικά μέλος και γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κερατσινίου – Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» και από το 2017 πρόεδρος του Συλλόγου. Αντιπρόσωπος στις Γενικές Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και σε συνέδρια της ΑΔΕΔΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ:

Σαλαμίνας: Παπαελευθερίου Μαρία, ετών 52. Δημοτική σύμβουλος Σαλαμίνας. Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών στο μαζικό κίνημα. Διετέλεσε πρόεδρος στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Κοκκινόβραχου. Μέσα από διάφορες θέσεις σε ΔΣ των συλλόγων γονέων στο 16ο Δ.Σ., στο 2ο Γυμνάσιο, στο 3ο Λύκειο, στο ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κερατσινίου, όπως και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Πειραιά.     

                           

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης:

Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Νοτάκης Γιάννης, εκπαιδευτικός, 59 ετών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 6ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης. Ενταγμένος στο εργατικό κίνημα από τα φοιτητικά του χρόνια, εκλεγμένος στο ΔΣ του Συλλόγου φοιτητών ΤΕΦΑΑ. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο. Εκλέχθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) και στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Είναι εκλεγμένος τα τελευταία 20 χρόνια στο ΔΣ της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης (Δυτική Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι, Μενεμένη κ.λπ.). Μέχρι το 2017 μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης. Δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Βόλβης: Πολυζωίδου Βάσω, απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διατηρεί φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, εδώ και πολλά χρόνια, στον Σταυρό του δήμου Βόλβης. Εχει υπάρξει μέλος επαγγελματικών φορέων, συλλόγων και κινημάτων στη Θεσσαλονίκη αλλά και στον Σταυρό. Δημοτική σύμβουλος του δήμου Βόλβης. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Δέλτα: Χατζηκυριάκου Λίνα, Δικηγόρος, 36 ετών. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ και του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών δήμου Δέλτα. Δημοτική σύμβουλος δήμου Δέλτα το 2014. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Θερμαϊκού: Μώραλη Κωνσταντίνα, Εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, 53 ετών. Δημοτική σύμβουλος στον δήμο Θερμαϊκού.

Θέρμης: Καρκατζούνης Φάνης, Εκπαιδευτικός – φιλόλογος στο 1ο Λύκειο Τριλόφου, 40 ετών. Είναι μέλος του ΔΣ της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Θέρμης. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Β’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Δημοτικός σύμβουλος δήμου Θέρμης. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Καλαμαριάς: Αντωνάκης Βικέντιος, Γεωπόνος – ιδιωτικός υπάλληλος, 52 ετών. Απόφοιτος της Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής της ΣΔ Τσεχοσλοβακίας. Μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας – Θράκης. Δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς.

Κορδελιού – Ευόσμου: Κοκκονάς Αθανάσιος, Ιδιωτικός υπάλληλος, 45 ετών. Απόφοιτος της Σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Λαγκαδά: Γεωργουδάκης Φίλιππος, Συνταξιούχος, 61 ετών. Δημοτικός σύμβουλος δήμου Λαγκαδά. Εχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΓΝΟ, μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ, της Ομοσπονδίας Συνεταιριστικών Υπαλλήλων και της ΓΣΕΕ. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Παύλου Μελά: Παλάντζας Μάριος, Μηχανικός, 26 ετών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Χωροταξίας. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Πυλαίας – Χορτιάτη: Μαάιτα Οδυσσέας, Διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 40 ετών. Εχει διδάξει μαθήματα στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ. Είναι μέλος της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών και της Ευρωπαϊκής Ενωσης Μηχανικής. Συμμετέχει ενεργά στο γονεϊκό κίνημα, είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 3ου Νηπιαγωγείου Πανοράματος και του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος και της Ενωσης Γονέων Πυλαίας – Χορτιάτη. Δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας – Χορτιάτη. Είναι μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Νεάπολης – Συκεών: Βέλλης Χαράλαμπος (Μπάμπης), Σπούδασε Χημικός στο ΑΠΘ και έκανε μεταπτυχιακά (M.Sc.) στο UMIST Αγγλίας, 67 ετών. Εργάστηκε στη δική του επιχείρηση χημικών προϊόντων και τώρα είναι συνταξιούχος. Ως μέλος της συντακτικής επιτροπής, αρθρογραφεί στο περιοδικό «Αιχμηρά». Συμμετέχει στο φιλειρηνικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της χώρας μας και είναι Γραμματέας της Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Δημοτικός Σύμβουλος στον δήμο Νεάπολης – Συκεών.

Χαλκηδόνας: Μαρκίδης Παναγιώτης, Συνταξιούχος, απόφοιτος του Φυσικού Τμήματος του ΑΠΘ, 63 ετών. Από το 1982 έως το 1986 εργάστηκε στην ιδιωτική Εκπαίδευση και στη συνέχεια διορίστηκε στη δημόσια Εκπαίδευση έως τη συνταξιοδότησή του το 2014. Το διάστημα 1994-’98 ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κουφαλίων και το 2004-’06 εκλεγμένος στο ΠΥΣΔΕ Γερμανίας, όπου βρισκόταν με απόσπαση. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Ωραιοκάστρου: Θέμελης Αγγελος, Εφοριακός, 67 ετών. Ελαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα. Διετέλεσε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ταμιακών Υπαλλήλων και της Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στις ΔΟΥ. Δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στις Περιφέρειες:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Νομός Ημαθίας

Δ. Βέροιας: Μελιόπουλος Γιώργος, πυροσβέστης, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας.

Δ. Αλεξάνδρειας: Ιακωβίδης Ηλίας, εργάτης. Διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας.

Δ. Νάουσας: Τσουκαλάς Θωμάς, χειρουργός, διετέλεσε αντιδήμαρχος Νάουσας.

Νομός Κιλκίς

Δ. Κιλκίς: Φαχουρίδης Γιάννης, αρχιτέκτονας, δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κιλκίς.

Δ. Παιονίας: Βασιλακάκης Τάσος, πολιτικός μηχανικός στον δήμο Κιλκίς, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ, του Διοικητικού Συμβουλίου Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας, της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς.

Νομός Πέλλας

Δ. Εδεσσας: Τσιτσάγκας Χαράλαμπος (Μπάμπης), αυτοαπασχολούμενος λογιστής.

Δ. Αλμωπίας: Δρόσογλου Σταύρος, συνταξιούχος ΟΤΑ, πρόεδρος του Παραρτήματος Αριδαίας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ.

Δ. Πέλλας: Παπαδοπούλου Ολυμπία, συνταξιούχος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών, δημοτική σύμβουλος.

Δ. Σκύδρας: Σουμελίδης Γιάννης, αγρότης, μέλος του ΔΣ του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου «ΕΝΟΤΗΤΑ» Πέλλας.

Νομός Πιερίας

Δ. Κατερίνης: Νικόλαος Τσουπέης, αυτοαπασχολούμενος πολιτικός μηχανικός, μέλος στο ΔΣ του τμήματος ΤΕΕ Πιερίας.

Δ. Δίου – Ολύμπου: Κουρίτα Κατερίνα, δασκάλα, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος Πιερίας της ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λιτοχώρου και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πιερίας, δημοτική σύμβουλος.

Δ. Πύδνας – Κολινδρού: Γιαγκόπουλος Αθανάσιος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευής και Εμπορίας Μηχανημάτων Αισθητικής και Καλλυντικών (ΠΣΑΜΚΑ).

Νομός Σερρών

Δ. Σερρών: Φαρμάκης Παύλος, κρεοπώλης, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Κρεοπωλών Σερρών, της διοίκησης της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Σερρών και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Κρεοπωλών.

Δ. Αμφίπολης: Αντσιου Αννα, νοσηλεύτρια, δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αμφίπολης.

Δ. Βισαλτίας: Λάγιος Γεράσιμος (Μάκης), καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Δ. Εμμανουήλ Παππά: Μανδάνας Αργύριος, αυτοαπασχολούμενος γεωλόγος. Εδρασε συνδικαλιστικά με τον Σύλλογο Ελλήνων Γεωλόγων (ΣΕΓ) και στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ). Δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στο αγροτικό κίνημα.

Δ. Ηρακλείας: Χατζίδου Δέσποινα, άνεργη, δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Ηράκλειας.

Δ. Νέας Ζίχνης: Στεφανόπουλος Ιωάννης, εργάζεται στο Φυσικό Αέριο (ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ) μέσω εργολαβικών εταιρειών, αντιπρόεδρος στο Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Δ. Σιντικής: Ιωαννίδου Μαρία, εκπαιδευτικός, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών.

Νομός Χαλκιδικής

Δ. Πολυγύρου: Αγγελική Χριστιανού, συνταξιούχος νηπιαγωγός, Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Χαλκιδικής, δημοτική σύμβουλος στον δήμο Πολυγύρου.

Δ. Αριστοτέλη: Κυριάκος Παρθενιάδης, οικονομολόγος.

Δ. Κασσάνδρας: Πρόδρομος Ποτίογλου, αγρότης, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Νέας Προποντίδας: Παναγιώτης Κολογκούνης, αγρότης, δραστηριοποιείται στο αγροτικό κίνημα.

Δ. Σιθωνίας: Παντελής Λάζαρος, αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο του Επισιτισμού – Τουρισμού. Διετέλεσε πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΣΥΣΔΙΕΚ. Είναι μέλος του Συλλόγου Τουριστικών καταλυμάτων Σάρτης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Νομός Δράμας

Δ. Δράμας: Μήτρου Γιώργος, Τεχνολόγος Γεωπόνος.

Δ. Δοξάτου: Αμανατίδης Μάριος, αναπληρωτής δάσκαλος. Δραστηριοποιείται στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Δράμας.

Δ. Προσοτσάνης: Αετοπούλου Κατερίνα, γιατρός ακτινολόγος.

Νομός Εβρου

Δ. Αλεξανδρούπολης: Δευτεραίος Σάββας, επίκουρος καθηγητής του Τμ. Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Εβρου, του ΔΣ της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης και του ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου μελών ΔΕΠ του ΔΠΘ. Δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Ορεστιάδας: Ζαλουφλής Κωνσταντίνος, λογιστής, Γραμματέας του Συλλόγου Λογιστών – Ελεύθερων Επαγγελματιών Β. Εβρου.

Δ. Σουφλίου: Μηδάλκος Παναγιώτης, εκπαιδευτικός, δημοτικός σύμβουλος.

Νομός Καβάλας

Δ. Καβάλας: Ποτόλιας Χρήστος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Καβάλας.

Δ. Θάσου: Χρυσάφης Νίκος, δημοτικός σύμβουλος, αγρότης, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Θάσου.

Δ. Νέστου: Πηλίτση Χάρις (Χαϊδούλα), συνταξιούχος, διετέλεσε μέλος του προεδρείου της ΟΓΕ.

Δ. Παγγαίου: Διαμαντόπουλος Μιχάλης, αυτοαπασχολούμενος μηχανικός.

Νομός Ξάνθης

Δ. Ξάνθης: Βογιατζής Κώστας, βιομηχανικός εργάτης, μέλος ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και αντιπρόεδρος της «ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ».

Δ. Αβδήρων: Μαχαιρίδου Βούλα, υπάλληλος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

Νομός Ροδόπης

Δ. Κομοτηνής: Λεβέντης Ιωάννης, υπάλληλος στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΟΥ Ν. Ροδόπης και Οργανωτικός Γραμματέας στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Δ. Ιάσμου: Σπορίκης Παναγιώτης, οδοντοτεχνίτης. Δραστηριοποιείται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος και μέλος της διοίκησής του για πολλά χρόνια.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Νομός Γρεβενών

Δ. Γρεβενών: Ντάγκα Παναγιώτα, εκπαιδευτικός, δημοτική σύμβουλος, μέλος του ΔΣ Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.

Δ. Δεσκάτης: Δημήτρης Γαλάνης, συνταξιούχος καθηγητής. Διετέλεσε για χρόνια στη διοίκηση της ΕΛΜΕ Γρεβενών και στον Μορφωτικό Σύλλογο Δεσκάτης.

Νομός Καστοριάς

Δ. Καστοριάς: Χαραμοπούλου Βασιλική, χημικός, δημοτική σύμβουλος.

Δ. Αργους Ορεστικού: Γραμμένου Αννέτα, φυσικός.

Δ. Νεστορίου: Τίγκας Γιώργος, εκπαιδευτικός. Είναι γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας και πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λευκάδας.

Νομός Κοζάνης

Δ. Κοζάνης: Στολτίδης Νώντας, οικονομολόγος.

Δ. Βοΐου: Καραμπατζιάς Μιχάλης, αυτοαπασχολούμενος γουνοποιός, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Εορδαίας: Χόλμπα – Τζιφρή Αντωνία, συνταξιούχος νηπιαγωγός, δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Εορδαίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

Δ. Σερβίων – Βελβεντού: Γεωργακόπουλος Νίκος, εργαζόμενος στη ΔΕΗ ΑΕ, μέλος του ΔΣ του κλαδικού Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια Δυτικής Μακεδονίας (ΣΕΕΕΝ) και του ΔΣ του Σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ». Δημοτικός σύμβουλος.

Νομός Φλωρίνης

Δ. Φλώρινας: Ναλπαντίδου Ευθυμία (Μιμίκα), δασκάλα.

Δ. Αμυνταίου: Ελευθεριάδης Κυριάκος, άνεργος. Απόφοιτος του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης στα Ιωάννινα και της Σχολής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου του Westminster στο Λονδίνο, όπου ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία 6 χρόνια.

Δ. Πρεσπών: Ιωαννόπουλος Γιώργος, ηλεκτρολόγος – μηχανικός, υποψήφιος διδάκτορας του Πολυτεχνείου Ξάνθης, γραμματέας του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων του Πολυτεχνείου Ξάνθης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Νομός Καρδίτσας

Δ. Καρδίτσας: Κρανιάς Βασίλης, συνταξιούχος τεχνικός του ΟΤΕ, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Λίμνης Πλαστήρα: Ελευθερίου Βασίλης, τοπογράφος μηχανικός, έκτακτος καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας. Δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και πρόεδρος του Παραρτήματος Καρδίτσας του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών.

Δ. Μουζακίου: Γιώτης Λάμπρος, ψυκτικός, δημοτικός σύμβουλος Μουζακίου.

Δ. Παλαμά: Πολυγένης Αρης, αγρότης, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λεύκης.

Δ. Σοφάδων: Στουρνάρας Ηλίας, τοπογράφος Μηχανικός, πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλίας του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Νομός Λαρίσης

Δ. Αγιάς: Κασίδας Γιάννης, δασολόγος, αυτοαπασχολούμενος. Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγιάς.

Δ. Ελασσόνας: Αβρανάς Δημήτρης, αυτοαπασχολούμενος οδοντίατρος, δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας.

Δ. Κιλελέρ: Σταμουλάκης Βασίλης, συνταξιούχος έμπορος, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Τεμπών: Κωστή Μαρία, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος, πρώην συνδικαλίστρια στον Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας. Εχει ενασχόληση διαχρονικά με τον πολιτισμό.

Δ. Τυρνάβου: Χατζηκράχτης Στέλιος, αυτοαπασχολούμενος εκπαιδευτικός, δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου.

Δ. Φαρσάλων: Αναγνώστου Αποστόλης, οικοδόμος, πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Φαρσάλων.

Νομός Μαγνησίας

Δ. Βόλου: Ριζόπουλος Αποστόλης, δάσκαλος.

Δ. Αλμυρού: Τσόγκας Σάββας, αυτοαπασχολούμενος λογιστής- φοροτέχνης, δημοτικός σύμβουλος Αλμυρού.

Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου: Τσαπράζης Βασίλης, αυτοαπασχολούμενος πολιτικός μηχανικό, δημοτικός σύμβουλος Ζαγοράς – Μουρεσίου, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας και του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Νομού Μαγνησίας.

Δ. Νοτίου Πηλίου: Κωνσταντινάκης Γιάννης, αυτοαπασχολούμενος χωματουργικών έργων.

Δ. Ρήγα Φερραίου: Παπαϊωάννου Αποστόλης, συνταξιούχος καθηγητής, δημοτικός σύμβουλος Ρήγα Φεραίου.

Δ. Σκιάθου: Καρπέτας Βάιος, τραπεζοϋπάλληλος.

Δ. Σκοπέλου: Αναγνώστου Γιώργος, επαγγελματίας Τουρισμού – Εστίασης, δημοτικός σύμβουλος.

Νομός Τρικάλων

Δ. Τρικκαίων: Καΐκης Γιώργος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, δημοτικός σύμβουλος Τρικάλων.

Δ. Πύλης: Καλύβας Βάιος, μηχανικός αυτοκινήτων, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Τρικάλων και μέλος της Γραμματείας Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ.

Δ. Φαρκαδόνας: Στεργίου Ευαγγελία, ειδική παιδαγωγός, δραστηριοποιείται στον Σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και στην Πρωτοβουλία Αναπληρωτών.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Νομός Αρτης

Δ. Αρταίων: Καλλώνης Στράτος, λογιστής, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρτας.

Δ. Κεντρικών Τζουμέρκων: Λύκος Χρήστος, συνταξιούχος.

Δ. Νικολάου Σκουφά: Σαπρίκης Ηλίας, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της Επιτροπής Ειρήνης και δραστηριοποιείται στο Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων Αρτας.

Νομός Θεσπρωτίας

Δ. Ηγουμενίτσας: Δήμας Θεόδωρος (Δώρης), δημοτικός σύμβουλος, συνταξιούχος, εκλεγμένος στο ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας.

Δ. Σουλίου: Κούτσης Ηλίας, εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας.

Δ. Φιλιατών: Ρέγκας Λαέρτης, μέλος της ΕΠ Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας.

Νομός Ιωαννίνων

Δ. Βορείων Τζουμέρκων: Λεοντάρης Λεωνίδας, αρχιτέκτονας μηχανικός, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Αρχαιολογία, επικεφαλής Επιτροπής Ειρήνης Ιωαννίνων, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Δωδώνης: Τόκας Τάσος, εκπαιδευτικός, εκλεγμένος στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δ. Ζίτσας: Λωρίδας Γιώργος, ειδικευόμενος γιατρός στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Δ. Κόνιτσας: Σδούκος Τάκης, κτηνοτρόφος, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Πωγωνίου: Καραγιάννης Πάνος, ιδιωτικός υπάλληλος, δημοτικός σύμβουλος.

Νομός Πρεβέζης

Δ. Πρέβεζας: Αμάραντος Σταύρος, φαρμακοποιός, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πρέβεζας, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Ζηρού: Γείτονας Μενέλαος, εκπαιδευτικός, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Πάργας: Δέσκας Πέτρος, δημοτικός σύμβουλος, εκπαιδευτικός, εκλεγμένος στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νομός Αιτωλοακαρνανίας

Δ. Μεσολογγίου: Γερολυμάτος Θύμιος, ιδιωτικός υπάλληλος.

Δ. Αγρινίου: Παπανικολάου Τίμος, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του ΔΣ της ΠΕ Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Δ. Ακτίου – Βόνιτσας: Αμαργιανός Γιώργος, εστιάτορας.

Δ. Αμφιλοχίας: Μάλλιος Ηλίας, συνταξιούχος οδοντοτεχνίτης.

Δ. Θέρμου: Μπουγάς Χαρίλαος, έμπορος.

Δ. Ξηρομέρου: Κομπλίτσης Δημήτρης, συνταξιούχος του ΟΤΕ, δημοτικός σύμβουλος.

Νομός Αχαΐας

Δ. Αιγιαλείας: Κουρή Αγγελική, λογίστρια, υπήρξε Γραμματέας του Συλλόγου Λογιστών Αιγίου (2012 – 2016).

Δ. Δυτικής Αχαΐας: Θανόπουλος Αλέκος, αγρότης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ωλενίας και του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ν. Αχαΐας.

Δ. Ερυμάνθου: Σκιαδάς Τάκης, συνταξιούχος υπάλληλος του δήμου Πατρέων, μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Υπηρξε μέλος του ΔΣ της ΠΟΕ – ΟΤΑ και πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων.

Δ. Καλαβρύτων: Ανδριόπουλος Σταμάτης, συνταξιούχος εργάτης.

Νομός Ηλείας

Δ. Πύργου: Γιάνναρος Χρήστος, μηχανολόγος μηχανικός, αυτοαπασχολούμενος, μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Δ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Μοσχονάς Γιώργος, γενικός γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Λεχαινών.

Δ. Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Γκότσης Νίκος, ιδιωτικός υπάλληλος, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Αρχαίας Ολυμπίας: Τζαβάρας Γιώργος, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας.

Δ. Ζαχάρως: Γιαννόπουλος Χρήστος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Ηλιδας: Κολόσακας Αγγελος, συνταξιούχος δάσκαλος, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Πηνειού: Τσαουσάκης Αλέξης, αυτοκινητιστής.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νομός Βοιωτίας

Δ. Λεβαδέων: Κοτσικώνας Νώντας, Δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Αλιάρτου – Θεσπιέων: Μπούτσικος Γιώργος, πολιτικός μηχανικός ΟΤΑ, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας: Ζάκας Λουκάς, συνταξιούχος μεταλλεργάτης, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Θηβαίων: Τουλουμάκος Αντώνης, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας.

Δ. Ορχομενού: Σκοπάς Γιώργος, υπάλληλος ΔΕΗ, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Τανάγρας: Γιαλούρης Μιχάλης, λογιστής. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Ασωπού. Ηταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Οινοφύτων και διετέλεσε αντιδήμαρχος το 2007.

Νομός Ευβοίας

Δ. Χαλκιδέων: Τζαβάρας Γιάννης, τεχν. Γεωπονίας, μέλος του ΔΣ του ΕΚ Εύβοιας, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΖΟΥΡΑ.

Δ. Διρφύων – Μεσσαπίων: Πύθουλα Γεωργία, φιλόλογος, δημοτικός σύμβουλος

Δ. Ερέτριας: Καραμπέτσου Ασημίνα, μηχανικός Περιβάλλοντος, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του ΔΣ του ΕΚ Εύβοιας, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδ. Υπαλλήλων Χαλκίδας, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

Δ. Ιστιαίας – Αιδηψού: Καμαράτος Θανάσης, οικοδόμος, δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων ΒΚ Εύβοιας.

Δ. Καρύστου: Παρασκευάς Δημήτρης, Φυσικός, εργαζόμενος σε φροντιστήριο. Συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου.

Δ. Κύμης – Αλιβερίου: Κέκκης Κώστας, πυροσβέστης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Πυροσβεστών Στερεάς Ελλάδας.

Δ. Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Αννας: Λιαγκάκης Στάθης, αγρότης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Μαντουδίου.

Νομός Ευρυτανίας

Δ. Καρπενησίου: Γκορόγιας Δημήτρης, συνταξιούχος ΟΤΕ. Διετέλεσε πρόεδρος του τμήματος κλασικού Αθλητισμού του ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ και πρόεδρος της Κοινότητας Δυτ. Φραγγίστας (1994-1998).

Νομός Φθιώτιδος

Δ. Λαμιέων: Δελιχάς Γιώργος, δημοσιογράφος, μέλος του ΔΣ του ΕΚ Λαμίας.

Δ. Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου: Ηλιόπουλος Γιάννης, συνταξιούχος οικοδόμος, για χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Κ. Βούρλων.

Δ. Αμφίκλειας – Ελάτειας: Τσούλφας Δημήτρης, εργάτης στη Βιομηχανία Πλαστικών Κρήτης. Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος Αμφίκλειας – Ελάτειας (2012-2014).

Δ. Λοκρών: Καρατράντος Θωμάς, εργαζόμενος στην ΕΖΑ, ταμίας του Κυνηγητικού Συλλόγου Αταλάντης.

Δ. Δομοκού: Νιάνιος Χρήστος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Μακρακώμης: Ράμμος Παναγιώτης, δημοσιογράφος, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Δ. Στυλίδος: Καρκάνη Βαγγελιώ, τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων (παρασκευάστρια), μέλος της Ομάδας Γυναικών Λαμίας (ΟΓΕ).

Νομός Φωκίδας

Δ. Δελφών: Λεοντίου Στάθης, υπάλληλος Περιφέρειας Στερεάς, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Δωρίδος: Λάιος Γιάννης, συνταξιούχος ΛΑΡΚΟ, δημοτικός σύμβουλος.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Νομός Αργολίδος

Δ. Ναυπλιέων: Γκόνης Κώστας, συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, μέλος του ΔΣ του ΤΕΕ Πελοποννήσου.

Δ. Αργους – Μυκηνών: Θεοδοσίου Γιώργος, αγρότης, μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Επιδαύρου: Μπουρδάκος Ναπολέων, πληροφορικός – αυτοαπασχολούμενος, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Επιδαύρου.

Δ. Ερμιονίδας: Πετρίδης Βασίλης, συνταξιούχος οδηγός στα τρόλεϊ Αθηνών, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων τρόλεϊ Αθηνών – Πειραιώς.

Νομός Αρκαδίας

Δ. Τρίπολης: Γούργαρης Βαγγέλης, συνταξιούχος εργαζόμενος της ΔΕΗ, περιφερειακός σύμβουλος.

Δ. Γορτυνίας: Φράγκος Γιάννης, συνταξιούχος, πρώην πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Αρκαδίας.

Δ. Μεγαλόπολης: Κατσιρούμπας Γιώργος, συνταξιούχος ΟΤΑ, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μεγαλόπολης.

Δ. Νότιας Κυνουρίας: Χείλαρης Νίκος, αυτοαπασχολούμενος, Γραμματέας του Παναρκαδικού Συνδικάτου Τεχνεργατών Οικοδόμων.

Νομός Κορινθίας

Δ. Κορινθίων: Τζέκου Παρασκευή (Βιβή), μηχανικός Η/Υ, πρώην μέλος του ΔΣ του Σωματείου Νέων Τεχνολογιών και Τηλεπικοινωνιών Ν. Αχαΐας.

Δ. Βέλου – Βόχας: Τσουτσάνης Δημήτρης, αρχιτέκτονας – μηχανικός, πρώην μέλος της ΔΕ του ΤΕΕ Κορινθίας.

Δ. Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων: Ασημακόπουλος Χρήστος, πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου.

Δ. Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: Παναγιωτόπουλος Νίκος, συμβασιούχος στο δήμο Ξυλοκάστρου, μέλος του ΔΣ Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας.

Δ. Σικυωνίων: Νανόπουλος Βασίλης, συνταξιούχος ΙΚΑ, πρώην μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΙΚΑ Ν. Κορινθίας.

Νομός Λακωνίας

Δ. Σπάρτης: Βουνάσης Αλέκος, γιατρός ακτινοδιαγνώστης, αντιπρόεδρος γιατρών ΕΣΥ Λακωνίας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Σπάρτης, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Ανατολικής Μάνης: Αναστασάκος Δημήτρης, αυτοαπασχολούμενος ξυλουργός, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου κοινότητας Γυθείου και του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροβουνίου.

Δ. Ευρώτα: Κοιλάκος Γιώργος, αρτοποιός, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Μονεμβασίας: Αναγνωστοπούλου Ελένη, δημοτική σύμβουλος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Νομός Μεσσηνίας

Δ. Καλαμάτας: Οικονομάκος Δημήτρης, αυτοαπασχολούμενος, μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, μέλος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Δυτικής Μάνης: Ταβουλαρέας Πέτρος, ηλεκτρολόγος, πρόεδρος της Σαϊδόνας από το 2014.

Δ. Μεσσήνης: Θεοδωρακόπουλος Χρήστος, αγρότης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου και του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης.

Δ. Οιχαλίας: Ρεϊτζόπουλος Κώστας, κοινωνιολόγος, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Πύλου – Νέστορος: Αποστολοπούλου Σοφία, συνταξιούχος γιατρός, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Τριφυλίας: Κουκούμης Σαράντος, συνταξιούχος δάσκαλος, αντιπρόεδρος του ΔΣ Πολυτέκνων Τριφυλίας, δημοτικός σύμβουλος.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Δ. Ζακύνθου: Κόκλας Φώτης, λογιστής.

Δ. Κέρκυρας: Κουλούρης Γιώργος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας.

Δ. Κεφαλονιάς: Μαντζουράτος Δημήτρης, γυμναστής, πρόεδρος της ΕΛΜΕ.

Δ. Ιθάκης: Μαυροκέφαλος Νώντας, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ.

Δ. Λευκάδος: Βεροιώτης Βαγγέλης, ιδιωτικός υπάλληλος, γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λευκάδας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ. Λέσβου: Τσιριγώτη Νίκη, δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης και πρόεδρος του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, δημοτική σύμβουλος.

Δ. Χίου: Σκούφαλος Μάρκος, δάσκαλος, δημοτικός σύμβουλος. Πρόεδρος του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ.

Δ. Σάμου: Τζίχας Κώστας, μέλος της Γραμματείας της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης και δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Λήμνου: Μαδυτινός Κώστας, δάσκαλος, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κάσπακα, πρόεδρος του ΝΤ Λήμνου της ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου.

Δ. Φούρνων Κορσέων: Kυπραίου Ευαγγελία, εργαζόμενη σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τη συλλογή αλιευτικών δεδομένων, μέλος της ΟΓΕ και του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΟΡΑΣΙΑΙ ΝΗΣΟΙ».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ. Ρόδου: Πότσος Τάκης, οδηγός – πωλητής στο χονδρεμπόριο, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου.

Δ. Καλυμνίων: Χούλης Σακελλάριος, οικοδόμος.

Δ. Θήρας: Αργυρού Μαρία, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος, δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θήρας.

Δ. Νάξου: Κορρές Γιάννης. αγρότης, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Πάρου: Ροκονίδας Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Νομός Ηρακλείου

Δ. Αρχανών – Αστερουσίων: Καρκαβάτσος Μανόλης, αγρότης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Βιάννου: Μωυσάκης Κώστας, δικαστικός υπάλληλος, μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου.

Δ. Γόρτυνας: Μανιαδάκης Μιχάλης, βιοτέχνης, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Μαλεβιζίου: Χουστουλάκης Μιχάλης, συνταξιούχος οικοδόμος, αντιπρόεδρος Ενωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Φαιστού: Ζαχαριουδάκης Ιωάννης, κοινωνικός λειτουργός σε προγράμματα προσφύγων.

Δ. Χερσονήσου: Παρθενιώτης Γιώργος, λογιστής, πρόεδρος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής, δημοτικός σύμβουλος.

Νομός Λασιθίου

Δ. Αγίου Νικολάου: Φιλιππάκης Γιώργος, δασολόγος γεωτεχνικός, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελούντας και της Επιτροπής Ειρήνης Λασιθίου.

Δ. Ιεράπετρας: Κοτσιφάκη Μαρία, συνταξιούχος εφοριακός ΔΟΥ, δημοτικός σύμβουλος.

Δ. Σητείας: Συμεωνίδης Συμεών, αυτοαπασχολούμενος λογιστής. οικονομολόγος, πρώην δημοτικός σύμβουλος δήμου Σητείας.

Νομός Ρεθύμνης

Δ. Ρεθύμνης: Μανουσογιάννης Μανούσος, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, δημοτικός σύμβουλος δήμου Ρεθύμνου.

Δ. Αγίου Βασιλείου: Χαριτάκης Θανάσης, συνταξιούχος λογιστής, πρώην μέλος του ΔΣ Ομοσπονδίας του Δημοσίου.

Δ. Ανωγείων: Σταυρακάκης Στέλιος, αγροτοκτηνοτρόφος, μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, πρώην δημοτικός σύμβουλος δήμου Ανωγείων.

Νομός Χανίων

Δ. Χανίων: Βουρλάκης Νίκος, έμπορος, μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ και του ΔΣ της ΟΕΣΚ.

Δ. Αποκορώνου: Μελισσάκης Νικήτας, απόστρατος Πυροσβεστικού Σώματος, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Αποστράτων Πυροσβεστών Ν. Χανίων.

Δ. Κισσάμου: Φραγκιουδάκης Γιώργος, συνταξιούχος νοσηλευτής, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

Δ. Πλατανιά: Ανθούσης Δημήτρης, γυμναστής, προπονητής ποδοσφαίρου, γενικός γραμματέας του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων – Ρεθύμνου.