Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας διεκδικούν μαχητικά ό,τι τους έχουν αφαιρέσει (ΦΩΤΟ)

«Κανένας συμβιβασμός με αυτή την πολιτική – Διεκδικούμε ό, τι μας έχουν αφαιρέσει», τονίζουν οι συνταξιούχοι οι οποίοι πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα, μετά από κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσων (Δημοσίου – OAEE – ΙΚΑ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΠΕΣ ΝΑΤ – ΠΣΣ Δικηγόρων – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ).

Με τις κινητοποιήσεις τους οι συνταξιούχοι διεκδικούν όλα όσα τους έχουν αφαιρέσει τα τελευταία χρόνια και χαρακτηρίζουν απαράδεκτο το «αντίδωρο» των 250 ευρώ που τους πετάει η κυβέρνηση. Απαιτούν στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας, απόδοση σε όλους τους συνταξιούχους της 13ης και 14ης σύνταξης, αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις. Να τους αποδοθεί το 0,5% του τακτικού προϋπολογισμού που είναι νομοθετημένο για τα έτη 2020 – 2021. Να τους αποδοθούν τα αναδρομικά αφορολόγητα.

Στην κινητοποίηση παραβρίσκεται αντιπροσωπεία από την ΕΓ του ΠΑΜΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο, ενώ χαιρετιστήρια μηνύματα έστειλαν η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα και η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών.

«Κανένας συμβιβασμός με αυτή την πολιτική – Διεκδικούμε ό, τι μας έχουν αφαιρέσει», τονίζουν οι συνταξιούχοι.