Με μεράκι και εθελοντική προσφορά οι εργασίες αναμόρφωσης του κτιρίου

Με μπόλικο μεράκι και την εθελοντική συνεισφορά των εργαζόμενων ξεκίνησαν οι διαδικασίες αναμόρφωσης του κτιρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά. Η αρχή έγινε από την είσοδο και την αίθουσα του θεάτρου, όπου εργαζόμενοι από χθες νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει το βάψιμο, δίνοντας λάμψη.

Η Διοίκηση στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται, ώστε οι εργαζόμενοι, τα Σωματεία άλλοι φορείς του μαζικού κινήματος που έρχονται σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο να το έχουν ως δεύτερο σπίτι τους, προχώρησε σε αυτήν την απόφαση θέλοντας να δώσει ακόμη περισσότερη ζωντάνια στο χώρο. Έτσι ξεκίνησαν οι εργασίες από την είσοδο και το εμβληματικό θέατρο στο ισόγειο και θα συνεχιστούν σε όλους τους ορόφους.

«Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, εδώ και πολλά χρόνια είναι το αποκούμπι των εργαζομένων της περιοχής. Εκατοντάδες εργαζόμενοι βρίσκονται στους χώρους του σχεδόν πλέον σε καθημερινή βάση για τις συνελεύσεις των σωματείων τους, για εκδηλώσεις, για συσκέψεις που αφορούν την οργάνωση του αγώνα μας ενάντια στην πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα μας. Δίνουμε συνέχεια στην προσπάθεια αυτή σε όλα τα επίπεδα για να συνεχίσει το Εργατικό Κέντρο να είναι δεύτερο σπίτι των σωματείων και των εργαζομένων» σημειώνει η Διοίκηση