Καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία στα ναυπηγεία Σπανόπουλου

Καθολική συμμετοχή στην απεργία σήμερα από τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου για υπογραφή ΣΣΕ, καθώς σύμφωνα με το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας «από την έναρξη μέχρι τη λήξη της απεργίας κανένας εργαζόμενος δε μπήκε για δουλειά».

Η προκήρυξη της απεργίας έγινε με απόφαση των εργαζομένων μέσα από τη συνέλευση που έγινε στο χώρο εργασίας μετά το κάλεσμα του παραρτήματος του Συνδικάτου Μετάλλου στον όμιλο Σπανόπουλου.

«Είναι άμεση ανάγκη να γίνει πράξη η διεκδίκηση μας για υπογραφή ΣΣΕ» τονίζει το Συνδικάτο και καλεί την εταιρεία «να πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις που είχε κάνει σε προηγούμενες συναντήσεις που είχαμε και να φέρει την αντιπρόταση της, με βάση την πρόταση που τους έχουμε καταθέσει. Δε θα κάνουμε πίσω, θα συνεχίσουμε με όποια μορφή αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες».

Παράλληλα η Διοίκηση του Συνδικάτου εκφράζει «τη βαθιά μας θλίψη στις οικογένειες των αδικοχαμένων στο δυστύχημα στα Τέμπη. Παράλληλα εκφράζουμε την οργή μας για το γεγονός ότι ενώ υπήρχαν καταγγελίες, Κυβέρνηση και ιδιοκτήτρια εταιρεία, δεν έπαιρναν κανένα απολύτως μέτρο».