Φασιστοειδή «χάκαραν» ιστοσελίδα για να εξαπολύσουν αντικομμουνισμό και απειλές

Κινούμενοι στο σκοτάδι κατά την προσφιλή τους πρακτική, θρασύδειλα φασιστοειδή εξαπέλυσαν παραμονή της Πρωτοχρονιάς διαδικτυακή επίθεση σε ενημερωτική ιστοσελίδα για να ξεράσουν αντικομμουνισμό, ενώ σε κείμενό τους εξαπέλυαν ύβρεις και απειλές σε βάρος του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου, που αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα. (Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία σε πλήρες μέγεθος)

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Δευτέρας, τα φασιστοειδή «χάκαραν» την ιστοσελίδα “Ημεροδρόμος” και ανάρτησαν το λογότυπο της Χρυσής Αυγής με το σύνθημα “καλή χρονιά γεμάτη σαπούνια”, ενώ σε κείμενό τους βρίζουν και απειλούν τον Νίκο Μπογιόπουλο.

Η ιστοσελίδα  “κατέβηκε” λίγη ώρα αργότερα ενώ απάντηση στην επίθεση έδωσε και ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, στην οποία σημειώνει τα εξής: «Η επίθεση στον “Ημεροδρόμο” και η προσωπική στοχοποίησή μου από ναζιστόμουτρα αποτελεί πρωτοχρονιάτικο δώρο. Ως μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και ως δημοσιογράφος υπόσχομαι να φανώ αντάξιος του τίτλου τιμής που μου απένειμαν».

ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ:
Καταδικάζει τη βρώμικη ναζιστική υβριστική επίθεση

Το φασιστικό «χακάρισμα» της ιστοσελίδας «Ημεροδρόμος» από τη ναζιστική – εγκληματική Χρυσή Αυγή και τη βρώμικη υβριστική επίθεση στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, που επιχείρησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καταδικάζει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.

Δηλώνει ότι «καμία ναζιστική απειλή δεν θα εμποδίσει το ξεσκέπασμα τόσο των φασιστών όσο και εκείνων που με κάθε τρόπο τους τρέφουν προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν εναντίον του εργατικού – λαϊκού κινήματος, που είναι και η μοναδική δύναμη αντιμετώπισης των φασιστοειδών και της Χρυσής Αυγής».