Χαιρετίζει τους λιμενεργάτες της Γένοβας που αρνήθηκαν να μεταφέρουν πολεμικό υλικό για την Ουκρανία

«Χαιρετίζουμε τα αδέρφια μας τους λιμενεργάτες της Γενοβας που για μια ακόμη φορά αρνήθηκαν να μεταφέρουν πολεμικό υλικό για την Ουκρανία» τονίζει το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Αποδείξατε ότι εμείς οι εργάτες είμαστε ενάντια στο πόλεμο που γίνεται στην Ουκρανία ανάμεσα σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ από τη μια και Ρωσία από την άλλη, σε βάρος του ουκρανικού και ρωσικού λαού.

Εμείς οι εργάτες δεν έχουμε κανένα συμφέρον από την εμπλοκή των χωρών μας σε αυτούς τους επικίνδυνους σχεδιασμούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών μας.

Αντίστοιχα και στην Ελλάδα η κυβέρνηση με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων που στηρίζουν το ΝΑΤΟ και την ΕΕ μπλέκουν τη χώρα μας ολοένα και πιο βαθιά σε αυτόν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Μετά από τις επαφές που είχαμε μαζί σας αλλά και με άλλους λιμενεργάτες της Ευρώπης στις οποίες αποφασίσαμε να δυναμώσουμε το κοινό μας αγώνα ενάντια και στο πόλεμο, εσείς σηκώσατε ξανά το ανάστημα σας και είσαστε παράδειγμα για όλους μας.

Κρατάμε τις αδελφικές δεσμεύσεις μας ψηλά.

Προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους και δεν θα επιτρέψουμε ούτε από το Πειραιά να μεταφερθεί πολεμικό υλικό για να σκοτώνονται οι λαοί για του αφέντη το φαΐ!».