ΠΕΣ/ΝΑΤ: 24ωρης Πανελλαδική – Πανεργατικής Απεργίας την Πέμπτη 16 Μάρτη

Πειραιάς 14 Μάρτη 2023

Δελτίο Τύπου

Η ζωή μας και των παιδιών μας είναι ανεκτίμητη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ στη σημερινή συνεδρίαση του αποφάσισε και καλεί τα μέλη της ένωσης στην περιφρούρηση της 24ωρης Πανελλαδική – Πανεργατικής Απεργίας την Πέμπτη 16 Μάρτη από 00:01 έως 24:00 στον Πειραιά και σε όλα τα λιμάνια στεκόμενοι στο πλάι των παιδιών και των εγγονιών μας.

Το έγκλημα στο τρένο στα Τέμπη ανάδειξε την σημασία που δίνει το κράτος η κυβέρνηση και η εργοδοσία στη ζωή και την ασφάλεια και την ζωή των εργαζομένων και των επιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι μόνο. Δεν αποδεχόμαστε η ζωή μας να θεωρείται κόστος και απαιτούμε μέτρα ασφάλειας. Απαιτούμε μέτρα για την υγεία με δωρεάν δημόσιες δομές πλήρως επανδρωμένες. Δεν αποδεχόμαστε το κέρδος να καθορίζει τη ζωή μας.

Καλούμε τους συνταξιούχους στο απεργιακό συλλαλητήριο στις 11:30 στα Προπύλαια και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα καλούμε τους Συνταξιούχους, να συμμετέχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΣ/ΝΑΤ για το 2023, την Τρίτη 28 Μάρτη στις 10:30π.μ. στην αίθουσα της ΠΝΟ για να καθορίσουμε την παραπέρα δράση μας για όσα μας ταλαιπωρούν.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο