12ο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: «Μπες στο παιχνίδι για το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει. Οργανώσου στο σωματείο σου!»

Το 12ο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 του ΠΑΜΕ, που φέτος έχει ως σύνθημα «Μπες στο παιχνίδι για το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει. Οργανώσου στο σωματείο σου!» είναι γεγονός. Ήδη οι πρώτες ομάδες στήνονται για να δηλώσουν συμμετοχή, σε αγώνες που βρίσκονται μακριά από το πνεύμα της εμπορευματοποίησης και κάνει πρωταγωνιστές τους νέους.

Στην ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ υπογραμμίζει πως η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής, η οποία είναι δωρεάν, λήγει στις 16 Μάρτη και τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ως εξής: τηλ: 210-3301842, 6974.215.136,  e-mail: neoipame@pamehellas.gr και pame@pamehellas.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ: 

“Μπες στο παιχνίδι για το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει. Οργανώσου στο σωματείο σου!”

Ο θεσμός του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες εργαζόμενους, έρχεται και φέτος!

Εργαζόμενε, κάλεσε τους συνάδελφους σου, στο χώρο δουλειάς, στον κλάδο και φτιάξε την ομάδα σου!

Σπουδαστές στις Επαγγελματικές Σχολές, στις Σχολές Μαθητείας και Κατάρτισης, κατεβείτε στο πρωτάθλημα με τις ομάδες σας από όλες τις ειδικότητες και τις σχολές!

Άνεργε, φτιάξε την ομάδα σου από τη γειτονιά κι έλα στο πρωτάθλημα!

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ καλεί τους νέους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους σπουδαστές στη Μαθητεία και Κατάρτιση και τους μετανάστες να δηλώσουν συμμετοχή στο Εργατικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο για 12η χρονιά! Η μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα του ΠΑΜΕ κάθε χρόνο δείχνει τη δίψα των εργαζομένων για άθληση, για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Είναι μια πρωτοβουλία που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με τη στήριξη και τη συμβολή όλων θα κάνουμε σημαντική προσπάθεια να αναβαθμιστεί!