Τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα επισκέφτηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος επισκέφτηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σήμερα Παρασκευή 24 Μάη. Από το Πέραμα, ο Δ. Κουτσούμπας έκανε δήλωση (Δείτε το βίντεο πάνω), ενώ στη συνέχεια μίλησε με εργαζόμενους στη Ζώνη (Δείτε βίντεο ΕΔΩ).

Στη δήλωσή του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε:

«Βρισκόμαστε, σήμερα, εδώ στη Ζώνη, στο Πέραμα, στην εργατούπολη του Περάματος, που το ΚΚΕ έχει στενούς δεσμούς, μακροχρόνιους με το λαό αυτής της περιοχής, με τους εργάτες και τους υπόλοιπους κατοίκους. Δεσμούς αίματος, που τους γνωρίσαμε μέσα σε σκληρές μάχες για το δίκιο της εργατικής τάξης, για ένα καλύτερο μέλλον σ’ αυτόν εδώ τον τόπο. Και βεβαίως γι’ αυτό, και σε αυτήν την περιοχή, όπως και αλλού το πολεμάει η αντίδραση, ο φασισμός.

Θέλουμε δυο μέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, και στο Πέραμα, με την ψήφο του λαού, και στον Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα, για ισχυρό ΚΚΕ ενάντια στην αντιδραστική πολιτική της ΕΕ, ενάντια στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, ενάντια σε όλους αυτούς που ματώνουν το λαό μας, που δεν υπολογίζουν την ίδια τη ζωή της εργατικής τάξης, για να γκρεμιστεί η “Χρυσή Αυγή”, η δολοφονική αυτή συμμορία απ’ την τρίτη θέση, για να αναδειχθεί πολύ πιο ισχυρό το ΚΚΕ παντού!».

Τον Δ. Κουτσούμπα συνόδευε κλιμάκιο του ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Βασίλης Βατίστας, υποψήφιος δήμαρχος Περάματος, ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς και ο πρώην δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Πατσιλινάκος.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφτηκε το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Πέραμα (πλατεία Ηρώων). (Δείτε ΕΔΩ βίντεο από την επίσκεψη του Δ. Κουτσούμπα στο Πέραμα)