Την Κυριακή 17/6 ο τελικός του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5χ5 του ΠΑΜΕ

Ο θεσμός του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, που αγκαλιάστηκε για 12η συνεχή χρονιά από εκατοντάδες εργαζόμενους, άνεργους, φοιτητές, σπουδαστές από σχολές μαθητείας και κατάρτισης, ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή 17 Ιούνη, με το μεγάλο τελικό!

Οι ομάδες που προκρίνονται στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή του Εργατικού Πρωταθλήματος και είναι οι «Εργαζόμενοι από τη Γουινέα» και η Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στη «ΝΟΚΙΑ».

Στον ημιτελικό, οι «Εργαζόμενοι από τη Γουινέα» επικράτησαν της ομάδας Εργαζόμενων «L’ OREAL» με 7-0, ενώ η Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στη «ΝΟΚΙΑ» βρήκε πολύ δυνατό αντίπαλο τους Σπουδαστές ΙΕΚ «ΟΜΗΡΟΥ Πειραιά» με αρχικό ισόπαλο σκορ 5-5 και τελικά επικράτησε στη φάση των πέναλτι με 6-5.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους των κλάδων που πήραν μέρος στο Εργατικό Πρωτάθλημα να δώσουν το «παρών» τους, ενισχύοντας την προσπάθεια για έναν Αθλητισμό απαλλαγμένο από το κέρδος και τα στημένα παιχνίδια. Να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τον νικητή, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Ιούνη στο γήπεδο του Περισσού, ώρα 18.30.