Σχεδιάζεται «αναβαθμισμένη παρουσία» Αμερικανών κομάντος σε επιχειρήσεις του Λιμενικού – Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη»

Βήμα το βήμα βαθαίνει η εμπλοκή της χώρας στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ στην περιοχή, με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Όχημά» τους (και) το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή (ΛΣ/ΕΛΑΚΤ), όπου, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Ριζοσπάστης», προωθούνται «αιτήματα» και «μνημόνια συνεργασίας» ώστε μονάδες ειδικών επιχειρήσεων των Αμερικανών, που με το πρόσχημα των «συνεκπαιδεύσεων» εδρεύουν ήδη στην Ελλάδα, να αναλάβουν ανοιχτά δράση «επί του πεδίου» σε επιχειρήσεις των Ελλήνων βατραχανθρώπων, «καθοδηγώντας» και «συνδράμοντάς» τους στην υλοποίηση των αμερικανοΝΑΤΟικών προταγμάτων.

Ο «Ριζοσπάστης» αποκαλύπτει σήμερα σχετικό έγγραφο, με θέμα «Αναβάθμιση Συνεργασίας με Naval Special Warfare» (NSW, η Ναυτική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, «βατράχια» των Αμερικανών). Λες και γράφτηκε από αμερικάνικο χέρι, το συγκεκριμένο έγγραφο έχει φύγει μέσα από τις τάξεις του ΛΣ προς τη φυσική ηγεσία, η οποία, κατά πληροφορίες, το έχει προωθήσει ήδη στην πολιτική ηγεσία, και την κυβέρνηση συνολικά, προς ικανοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.