ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ: Νέο συλλαλητήριο 9 το πρωί της Κυριακής – Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία!

Νέο συλλαλητήριο στις 9 το πρωί της Κυριακής έξω από το ξενοδοχείο Elite στην Καλαμάτα διοργανώνουν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα τονίζοντας ότι δεν υπάρχει «καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία».

Σε κάλεσμα τονίζουν:

«Όλες και όλοι αύριο Κυριακή στο νέο συλλαλητήριο στις 9 το πρωί έξω από το ξενοδοχείο Elite που βρίσκεται εντός των πολυτελών χώρων του, η συνδικαλιστική ελίτ.

Το απόστημα των νόθων, των εργοδοτών και των ανύπαρκτων συνδικάτων θα σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ιδίων των εργαζομένων.

Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία!»

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε από το πρωί έως το βράδυ κινητοποίηση έξω από το ξενοδοχείο που έχει προγραμματιστεί να γίνουν οι εργασίες του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Οι εργατοπατέρες ήταν εξαφανισμένοι από τον χώρο του συνεδρίου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

«Συνέδριο πραγματικό, χωρίς νόθους και εργοδότες»

Το μήνυμα ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, οι συνδικαλιστές και οι εργαζόμενοι που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, θα δώσουν μέχρι τέλους την μάχη για να γίνει συνέδριο της ΓΣΕΕ, αλλά συνέδριο πραγματικά εργατικό, χωρίς νόθους και εργοδότες, όπως επιδιώκει η πλειοψηφία της διοίκησής της, έστειλε η συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα πλαίσια της συγκέντρωσης Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων, έξω από το ξενοδοχείο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Πλαισιωμένος από δεκάδες προέδρους Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, συνδικάτων, εκλεγμένους αντιπροσώπους, ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, μεταξύ άλλων έδωσε απάντηση στις συκοφαντίες της συνδικαλιστικής μαφίας, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί ένα άθλιο ψέμα ο ισχυρισμός της ότι η συγκέντρωση των συνδικαλιστών και των εργαζομένων εμποδίζει τάχα τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

«Οι εργατοπατέρες όπως όλοι βλέπετε», τόνισε, «ζουν δίπλα από τους χώρους του Συνεδρίου, μέσα στους χώρους της χλιδής, ενώ οι συγκεντρωμένοι είναι από έξω. Το ψέμα έχει λοιπόν κοντά ποδάρια. Από το πρωί δεν έχουν πατήσει το πόδι τους εδώ. Δεν έχουν αφήσει από το πρωί ουζερί για ουζερί, ενώ εμείς είμαστε εδώ. Δεν έχουν αφήσει δωμάτιο για δωμάτιο που να μην κάνουν κομπρεμί, έχουν ξαμολυθεί να κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ για να εμφανίσουν τους εργάτες ως τραμπούκους και τους νόθους και τους τραμπούκους ως εργάτες!».

«Εμείς είμαστε αυτές τις μέρες εδώ», υπογράμμισε ο Ν. Μαυροκέφαλος, «είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε και αύριο, ζητώντας να γίνει συνέδριο, αλλά συνέδριο χωρίς νόθους και εργοδότες».

Και προειδοποίησε: «Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι από τη Δευτέρα θα στρογγυλοκαθίσουν στα γραφεία τους με μια δοτή και διορισμένη διοίκηση της ΓΣΕΕ».

Κατήγγειλε, ακόμα, πως δεν έχουν καμιά δουλειά οι εισαγγελείς, η αστυνομία και οι μπράβοι στα συνέδρια των εργατών, ενώ επισήμανε το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν διαψευσθεί τα όσα διαρρέουν οι ίδιοι οι εργατοπατέρες, ότι εισαγγελέας μένει εδώ και τρεις μέρες στο ξενοδοχείο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Απαντώντας, εξάλλου, στην γεμάτη ψεύτικους ισχυρισμούς ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργατοπατέρες, στην οποία μάλιστα εμφάνισαν ως υπογράφοντες μια σειρά… συνδικαλιστικές οργανώσεις-φαντομάδες με ιδιαίτερες επιδόσεις στη νοθεία, ο Ν. Μαυροκέφαλος τόνισε ότι οι οργανώσεις «αυτές απουσιάζουν από τους αγώνες των εργατών όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά ως δια μαγείας εμφανίζονται με πολλούς αντιπροσώπους στα συνέδρια της ΓΣΕΕ».

Υπενθύμισε μάλιστα όλα τα αποκαλυπτικά στοιχεία που επανέφερε το ΠΑΜΕ και σε δελτίο Τύπου  μέσα από τα οποία αποδεικνύεται ότι τουλάχιστον 53 αντιπρόσωποι δεν πρέπει να πάρουν μέρος στο συνέδριο, λόγω νόθων και παράτυπων διαδικασιών.

«Όλο το προηγούμενο διάστημα», συνέχισε ο Ν. Μαυροκέφαλος, «έχουμε κάνει περιοδείες σε πολλούς χώρους δουλειάς και έχουμε έρθει σε επαφή με πάρα πολλούς εργαζόμενους, με πολλούς εργαζόμενους που ανήκουν και σε άλλα ψηφοδέλτια, σε άλλες παρατάξεις, ωστόσο αναγουλιάζουν με τις πρακτικές των εργατοπατέρων. Τους καλούμε να κάνουν ένα ακόμα βήμα, να βγάλουν συμπεράσματα, να συμπορευτούν με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα».

«Δεν τελείωσε τίποτα», κατέληξε. «Ξεκινά μια ελπιδοφόρα μάχη για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Για να σπάσει επιτέλους το απόστημα που διώχνει τους εργαζόμενους από τα συνδικάτα».

Λίγη ώρα μετά την συνέντευξη Τύπου, ολοκληρώθηκε και η συγκέντρωση στο χώρο έξω από το ξενοδοχείο, με τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το πρωί της Κυριακής, μέχρι να “ξεβρωμίσει” η Καλαμάτα, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά!

Οι… “αποκλεισμένοι”

Με ένα πραγματικά… συλλεκτικό βίντεο, που κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου τους, όπου παριστάνουν τάχα τους… “αποκλεισμένους” (!), η αφρόκρεμα των εργατοπατέρων με προεξάρχοντα τον πρόεδρό τους, Γ. Παναγόπουλο, επιχειρούν να δώσουν συνέχεια στο προκλητικό παραμύθι τους, ότι τάχα οι κινητοποιήσεις Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών είναι αυτές που εμποδίζουν την διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ!

Είναι πραγματικά προκλητικό: Οι εργατοπατέρες – φαντομάδες που έβαλαν λουκέτο σε όλους τους χώρους του συνεδρίου, που δεν άφησαν ουζερί για ουζερί, που πέρασαν όλη τη μέρα τους στους χώρους της χλιδής και στις βόλτες τους, κάπου μετά τα ουζάκια και λίγο πριν φάνε το πολυτελές βραδινό τους, έβγαλαν ένα κωμικοτραγικό βιντεάκι για να αναμασήσουν τους ψεύτικους ισχυρισμούς τους και να κλαφτούν ότι παρά τις εκκλήσεις τους δεν τους προστατεύει η αστυνομία από τις κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών και των εργατών…

Η εξαφάνισή τους επιβεβαιώνει πλήρως ότι όλη αυτή η συνδικαλιστική μαφία, το μόνο που φοβάται είναι η μαζική παρουσία των ίδιων των εργαζομένων!

Να τελειώνει λοιπόν το παραμύθι… Τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι που διαδηλώνουν στην Καλαμάτα, οι πολλοί περισσότεροι εργαζόμενοι που τους στηρίζουν σε όλη τη χώρα έχουν μια ξεκάθαρη απαίτηση: Να γίνει το συνέδριο της ΓΣΕΕ, αλλά να είναι συνέδριο πραγματικά εργατικό, χωρίς νόθους και εργοδότες, όπως θέλουν οι “αποκλεισμένοι” της ντόλτσε βίτα…