ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ :  Περιοδείες στα Ναυπηγεία για την προετοιμασία της Απεργίας 8 Νοέμβρη

Συνεχίζονται οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς από το Παράρτημα Πειραιά του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επιτυχίας της απεργίας.

Σε αυτό το πλαίσιο μέλη της διοίκησης του Παραρτήματος το πρωί της Παρασκευής 19 Οκτώβρη πραγματοποίησαν περιοδεία στο Ναυπηγείο Φραντζή στο Πέραμα, όπου στους εργαζόμενους μίλησε ο Άκης Αντωνίου, πρόεδρος του Παραρτήματος Πειραιά.

Το πρωί της Πέμπτης 18 Οκτώβρη μέλη του Παραρτήματος Πειραιά του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδος στο Ναυπηγείο Ατσαλάκη στο Πέραμα.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στους εργαζόμενους μίλησε ο Γιάννης Δεληγιάννης, γραμματέας του Παραρτήματος Πειραιά του Συνδικάτου, ο οποίος αφού ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο της ναυπηγικής βιομηχανίας, στη συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία στις 8 Νοέμβρη, καθώς και στη Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος Πειραιά που θα γίνει την Τετάρτη 24 Οκτώβρη στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.