Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ : Ξεκινούν οι δραστηριότητες για τη νέα χρονιά

Τις δραστηριότητές του για τη νέα χρονιά ξεκινάει αυτόν το μήνα το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ. Με ανανεωμένο πρόγραμμα, με περισσότερες ιδέες, με δημιουργικότητα και σεβασμό απέναντι στη δική μας Τέχνη, εκείνη που αφυπνίζει και μαχητικοποιεί… Το Στέκι επιδιώκει να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους νέους, εργαζόμενους, μαθητές, φοιτητές, ακόμα περισσότερους καλλιτέχνες.

Το Στέκι, μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας του, αποτελεί τη στέγη για τις πολιτιστικές ομάδες της ΚΝΕ, τη θεατρική ομάδα και το συγκρότημα.

Ο κάθε νέος και η κάθε νέα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στα μαθήματα που διοργανώνονται στο Στέκι κάθε χρόνο. Έμπειροι καλλιτέχνες, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, προσφέρουν εθελοντικά τις γνώσεις τους, με μεράκι και ευθύνη, σε κάθε νέο που θέλει να καταπιαστεί με τη μουσική, το θέατρο, το χορό, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει η Τέχνη να είναι πολυτέλεια, καθώς αποτελεί ανάγκη.

Τα μαθήματα που διοργανώνονται φέτος θα ξεκινήσουν αρχές Νοέμβρη και αφορούν: Κλασική κιθάρα, Πιάνο, Φωνητική, Θεωρία της μουσικής, Φλαμένκο, Latin, Drums, Ελεύθερο σχέδιο, Φωτογραφία, Photoshop.

Για δηλώσεις συμμετοχής στις πολιτιστικές ομάδες της ΚΝΕ, καθώς και τα μαθήματα που διοργανώνονται στο Στέκι, στο email steki@kne.gr και στο τηλέφωνο 210.8823.674, τις ώρες 12.00 – 21.00.