
Σειρά συναντήσεων και επισκέψεων είχαν οι αντιπροσωπείες των Εργατικών Κέντρων Μασσαλίας (Union Départementale CGT 13 des Bouches du Rhône) και Βαλ Ντε Μαρν Παρισιού (Union Départementale UD CGT 94 du Val de Marne) που βρίσκονται στην Ελλάδα, ύστερα από πρόσκληση του ΠΑΜΕ.
- Τρίτη 30 Οκτώβρη
Επίσκεψη στην Καισαριανή, όπου τους υποδέχτηκε αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο.
Οι αντιπροσωπείες ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και απέτισαν φόρο τιμής στο μνημείο των 200 και στο μνημείο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.
Ακολούθησε συνάντηση με την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, όπου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις συζήτησαν για την κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος στις 2 χώρες αλλά και στην Ευρώπη.
Επίσης οι αντιπροσωπείες των Εργατικών Κέντρων επισκέφτηκαν τα γραφεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, όπου είχαν συνάντηση με τον γγ της ΠΣΟ Γ. Μαυρίκο.
- Τετάρτη 31 Οκτώβρη
Επίσκεψη στην Πάτρα και συνάντηση με το δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.
Συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

- Πέμπτη 1 Νοέμβρη
Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά και συνάντηση με Συνδικάτα της πόλης.
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων.
Συνάντηση με τις Ομοσπονδίες Αποκεντρωμένης Διοίκησης (ΟΣΥΑΠΕ) και Υπουργείου Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ).
Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων στο ξενοδοχείο «ΜΑΡΙΟΤ».
Επίσκεψη στο Κέντρο Αλληλεγγύης στη Νέα Μάκρη και συνάντηση με την Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων Ραφήνας – Νέας Μάκρης.
Επίσκεψη στο Λαύριο και συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής.