ΠΑΜΕ: «Νόθοι, φασίστες, μπράβοι, εργοδότες με καριέρες, να ποιοι είναι οι εργατοπατέρες!» (VIDEO)

Σε ένα χώρο – φρούριο με 3 ζώνες face control από άσχετους με το εργατικό κίνημα ανθρώπους, με κλειδαμπαρωμένες τις αίθουσες, που είχαν κλειστεί για να γίνουν οι εκλογές, που ήταν και το μόνο που τους ενδιέφερε, με μπράβους να τους φυλάνε εντός και εκτός ξενοδοχείου, με ασφαλίτες να περιφέρονται στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ επιχείρησε εκ νέου να κάνει συνέδριο όσο το δυνατόν πιο μακριά από τους εργαζόμενους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρόταση-επιβολή από τη συνδικαλιστική μαφία, να μην υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη στο συνέδριο και οι δημοσιογράφοι να πεταχτούν εκτός, είναι ενδεικτική για το τι ακριβώς προετοίμαζαν να κάνουν…

Το παραπάνω σχέδιό τους, τους έμεινε στα χαρτιά για μια ακόμα φορά! Εκλεγμένοι συνδικαλιστές και αντιπρόσωποι στο συνέδριο της ΓΣΕΕ απ’ όλη τη χώρα, τους έκαναν κατανοητό πως οι παραπάνω αθλιότητες δεν θα περάσουν! Οι θεατρινισμοί, τα ψέματα και οι συκοφαντίες της συνδικαλιστικής μαφίας μέσω των πληρωμένων διαφημίσεων στο διαδίκτυο, δεν μπορούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια! Αλήθεια που τη γνωρίζουν σε κάθε χώρο δουλειάς οι εργαζόμενοι, γύρω από την αόρατη, ξεπουλημένη και πλήρως απαξιωμένη ηγεσία της ΓΣΕΕ, που λειτουργεί με πρακτικές και όρους μαφίας! Οι εργοδότες, η νοθεία και τα ανύπαρκτα συνδικάτα δεν έχουν θέση στο εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα!

Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία!

Το σύνθημα «σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών» να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

https://youtu.be/jeQ5rS9CIII

Η πλαστογραφία που έφερε τον Νίκο Κιουτσούκη στην ΓΣΕΕ

Περασμένα ναι,ξεχασμένα όχι... Το στέκι ΘΥΜΙΖΕΙ σε κάποιους αυτά που θέλουν να ξεχάσουν.

Πολλοί συνάδελφοι αναρωτιούνται σε τι ακριβώς αναφερόμαστε όταν γράφουμε (και φυσικά δεν έχει διαψευστεί ποτέ) ότι ο Νίκος Κιουτσούκης αναδείχτηκε στην ΓΣΕΕ μέσω πλαστογραφίας.

Η υπόθεση έρχεται απο παλιά, και εμείς θυμίζουμε στους σιδηροδρομικούς πως ο ...αγωνιστής Κιουτσούκης βρέθηκε στην ΓΣΕΕ με το σχόλιο του 

Δημήτρη Καραπάνου πρώην Διοικητή του ΟΣΕ με αφορμή την παραπομπή για κακούργημα των ενόχων για δωροδοκίες απο τις συμβάσεις ΟΣΕ-Siemens.

Γράφει  την Τρίτη 3 Απριλίου επώνυμα ο Δημήτρης Καραπάνος και αναδημοσιεύουμε: 

Είναι ακόμη επίκαιρα όσα κατήγγειλα σαν σήμερα πρίν 15 χρόνια! Αισθάνομαι όμως δικαιωμένος, διότι χθες έμαθα ότι με το 211/2018 αμετάκλητο βούλευμα παραπέμπονται για κακούργημα οι ένοχοι δωροδοκιών από τις συμβάσεις ΟΣΕ-Siemens προμηθειών τροχαίου υλικού που κατήγγειλα πρίν 17 χρόνια και επαναβεβαίωσα στην εξεταστική της Βουλής κατά την 18 ωρη κατάθεσή μου τό 2010 με αποδεικτικά έγγραφα!

Αμέσως τότε έσπευσαν οι υπουργοι Ρέππας Παπακωνσταντίνου με την συνδρομή της ανυπόληπτης ΓΣΕΕ τών Παναγόπουλου-Μουτάφη της ΠΑΣΚΕ και τών Τσαλικάκη - Κιουτσουκη της ΔΑΚΕ να με ξηλώσουν παράνομα από μέλος του ΔΣ/ΟΣΕ για να μήν μπορώ πλέον να δηλώνω ενώπιον της δικαιοσύνης μηνυτής κατήγορος υπέρ των συμφερόντων του ΟΣΕ ,βοηθώντας έτσι τους  " λαδιάρηδες" οι ΑΧΡΕΙΟΙ να την γλυτώσουν! 

Είναι δυνατόν να παραμένουν ακόμη στη ΓΣΕΕ οι Παναγόπουλος Μουτάφης Κιουτσούκης, πού πέρα από αυτή την ατιμία, είχαν πρίν συνεργήσει στην συγκάλυψη της πλαστογραφίας του Τσαλικάκη εις βάρος μου (καταδικάστηκε οριστικάότι δήθεν παραιτήθηκα από συνέδριο της ΓΣΕΕ για να πάει στη θέση μου ο μη εκλεγμένος Κιουτσούκης!

Αυτά τα γράφει επώνυμα ο πρώην Διοικητής του ΟΣΕ Δημήτρης Καραπάνος και αφορούν τον τρόπο με τον οποίο ο αριβίστας Κιουτσούκης βρέθηκε στην ΓΣΕΕ.

Το αφιερώνουμε στον Νικόλα, που κουνάει το δάχτυλο ως αγωνιστής και του συνιστούμε να κοιταχτεί καμιά φορά στον καθρέφτη γιατί η αλλαζονεία της εξουσίας τον έχει τυφλώσει.

Και με τον Νικόλα, τον πολιτικό αριβίστα θα έχουμε ΜΕΓΑΛΗ συνέχεια (ακόμα δεν έχουμε κάν αρχίσει).

Γιατί ο ίδιος επέλεξε να στοχοποιήσει τους μηχανοδηγούς ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το παραλήρημα του σε βάρος ανθρώπων, ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο Γενικός Γραμματέας αυτής της ΓΣΕΕ, δεν έχει απαντήσει στο παραμικρό γιατί ξέρει την αλήθεια.

Και φυσικά οι μηχανοδηγοί ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι ο Κιουτσούκης στάθηκε ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην συμφωνία ΠΕΠΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ (σε συνεργασία Με την ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών), καταγγέλοντας τους συνδικαλιστές μας, που καθημερινά ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ πάνω στα τρένα, για αυτά που συμφώνησαν για ΟΛΟΥΣ μας!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Αναρτήθηκε από Το στέκι της Έλξης στις 12:36 π.μ. Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018