ΠΑΜΕ – ΜΑΣ : Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών! 

ΟΛΟΙ στη δίκη των νεολαίων αγωνιστών, για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στο άγαλμα Τρούμαν, την Τετάρτη 10 Οκτώβρη στις 9 π.μ. στο κτίριο 7.

 ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ:

«Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Στις 10 Οκτώβρη πραγματοποιείται η δίκη των δύο αγωνιστών φοιτητών που διώκονται για τη συμμετοχή τους στην αντιπολεμική κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων, μαθητών και εργαζομένων στο άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν ενάντια στην επέμβαση ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στη Συρία.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αφού πρώτα χτύπησε την αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση με πρωτοφανή αγριότητα, σήμερα επιμένει να σέρνει σε δίκη τους δυο φοιτητές για να δείξει “καλή διαγωγή” στην πρεσβεία των ΗΠΑ, να πάρει ξανά τα συγχαρητήρια για την εμπλοκή της στα επικίνδυνα σχέδια των φονιάδων του ΝΑΤΟ και να εκφοβίσει όσους αντιπαλεύουν τη μετατροπή της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο. Στήνοντας μια βιομηχανία διώξεων ενάντια σε όποιον αγωνίζεται, θέλει να τρομοκρατήσει και να “προλάβει” τις αντιδράσεις που γεννά η αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετεί.

Είναι βαθιά γελασμένη! Ο αυταρχισμός και οι άδικες διώξεις δεν μας φοβίζουν! Η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε πουλιέται, ούτε προσκυνά!

Καλούμε όλους τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους δυο συναδέλφους μας. Να δυναμώσουν την πάλη ενάντια στις επεμβάσεις και την εμπλοκή της χώρας μας. Να δώσουν μαχητικό παρών στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στις 10 Οκτώβρη, στις 9 π.μ., στο κτίριο 7, όπου δικάζονται οι δύο συμφοιτητές μας!

Απαιτούμε εδώ και τώρα να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών!»

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ:

«Στις 10 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί η εξ’ αναβολής δίκη των νεολαίων αγωνιστών που διώκονται για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στο Άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν ενάντια στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Συρία.

Με ένα κατηγορητήριο-ραβασάκι της Πρεσβείας των ΗΠΑ, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διώκει όσους εκφράζουν την αντίθεση τους στα σχέδια των φονιάδων των λαών.

Η σφαγή των λαών της περιοχής, οι βομβαρδισμοί στη Συρία, οι δολοφονίες παλαιστινίων, τα εκατομμύρια των προσφύγων, είναι θύματα της δολοφονικής μηχανής που φιλοξενεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα με τις αμέτρητες βάσεις και εγκαταστάσεις που υπάρχουν και τις νέες που σχεδιάζει να φτιάξει. Αυτούς τους αιματοβαμμένους σχεδιασμούς είναι αποφασισμένοι να τους προχωρήσουν με κάθε μέσο. Για αυτό στοχοποιούν τη λαϊκή αντίσταση και διώκουν όσους αγωνίζονται ενάντια τους.

Η κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές από τη μια για να δολοφονούν λαούς και από την άλλη θυμίζουμε ότι χτύπησε με βία και μίσος το νεολαιίστικο κίνημα, κάνοντας και συλλήψεις.

Όσο θα στήνουν δίκες και διώξεις, τόσο θα δυναμώνει η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα της εργατικής τάξης, της νέας γενιάς.

Για ακόμη μια φορά θα απαντήσουν οι χιλιάδες των εργατών και του λαού που αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό και τους υπηρέτες του.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δώσουν μαχητική απάντηση με την παρουσία τους στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στις 10 Οκτώβρη στις 9 π.μ. στο κτίριο 7.

Απαιτούμε: Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών».