ΠΑΜΕ: Λάσπη και Ψέματα, Αντικομουνισμός και Δάκρυα από την Συνδικαλιστική Μαφία της ΓΣΕΕ και τους εργατοπατέρες της Ευρώπης

Την Πέμπτη 23 Μάη, στο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, δόθηκε ο λόγος στον διορισμένο από δικαστήριο Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, Γιάννη Παναγόπουλο.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ομιλία του, η οποία ξεκίνησε με υπεράσπιση του Γιούνκερ και της ΣΕΣ, αναλώθηκε σε λάσπη, ψέματα και αντικομμουνισμό ενώ δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων της Ελλάδας. Αγώνες από τους οποίους απείχε. Αγώνες στους οποίους εναντιώθηκε και τους υπονόμευε συστηματικά!

Αντίθετα με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τους αγώνες της συνδικαλιστικής μαφίας στην ηγεσία της ΓΣΕΕ (Κιουτσούκης, ομάδα Βασιλόπουλου-ΣΥΡΙΖΑ, Καραγεωργόπουλος) ενάντια στον σταλινισμό !!! Είναι δύσκολο να μην γελάσουμε όταν ξέρουμε ότι ο κύριος 100.000€ είναι και τα παρακάτω:

  • Ο κύριος Παναγόπουλος είναι στέλεχος στην Ελλάδα του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος ΠΑΣΟΚ, που επέβαλε το 1ο Μνημόνιο.
  • Ο κύριος Παναγόπουλος είναι στέλεχος του κόμματος, του ΠΑΣΟΚ, που συγκυβέρνησε μαζί με την Νέα Δημοκρατία και το ακροδεξιό, ρατσιστικό ΛΑΟΣ για να επιβάλλει το 2ο Μνημόνιο.
  • Ο κύριος Παναγόπουλος είναι στέλεχος του κόμματος, του ΠΑΣΟΚ, που ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για το 3ο Μνημόνιο και μετά το υπερψήφισε στη Βουλή μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία και τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ.
  • Στο συνέδριο της ΣΕΣ ο κύριος Παναγόπουλος ζήτησε ψήφο στη σοσιαλδημοκρατία ενάντια στην ακροδεξιά – με την οποία τόσα χρόνια συνεργάζεται. Ενώ ταυτόχρονα, παπαγαλίζει την αντιδραστική και επικίνδυνη θέση της ΕΕ και των φασιστών περί «δύο άκρων».

Ταυτόχρονα όμως, η ΣΕΣ, η οποία και πριν λίγες βδομάδες είχε επιχειρήσει ξανά να επέμβει στα εσωτερικά ζητήματα του ελληνικού συνδικαλιστικού κινήματος, κάλεσε τον κύριο Παναγόπουλο να επαναλάβει τη λάσπη και τα ψέματα των φασιστών ενάντια στους εργάτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε:

Δεξί χέρι του κυρίου Παναγόπουλου στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη ΓΣΕΕ, παρουσιάζεται ως συνδικαλιστής ο επιχειρηματίας-εργοδότης-ιδιοκτήτης σκλαβοπάζαρου ενοικίασης εργαζομένων κύριος Καραγεωργόπουλος.

  • Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ στην ΓΣΕΕ μαζί με τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ και χρυσαυγίτες επέβαλαν σε μια σειρά συνδικαλιστικές οργανώσεις «συνέδρια» βίας και νοθείας, με ποινικούς, ανθρώπους της νύχτας, ασφαλίτες, ΜΑΤ.
  • Η συνδικαλιστική μαφία στην ηγεσία της ΓΣΕΕ στις εκλογές σε δεκάδες συνδικάτα επέβαλε την παρουσία και την εκλογή των ίδιων των εργοδοτών, στελεχών τραπεζών, μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, όπως η γνωστή κυρία «ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑ 300€» των MYMARKET.
  • Ο κύριος Παναγόπουλος, επειδή δεν γνωρίζει πως είναι ένας χώρος δουλειάς, μπερδεύει τις εργατικές κινητοποιήσεις με τους πληρωμένους μπράβους που χρησιμοποίησε η παράταξη του σε μια σειρά συνέδρια ενάντια στους πραγματικούς αντιπροσώπους των εργατών.
  • Είναι τέτοια η απόσταση που χωρίζει τον κύριο Παναγόπουλο από την εργατική τάξη που η παράταξη του έχει προτείνει μέχρι και την αντικατάσταση της λέξης «εργάτης» από το όνομα της ΓΣΕΕ!!! Ακούει τη λέξη εργάτης και του σηκώνεται η τρίχα!
  • Ο κύριος Παναγόπουλος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, συγκυβερνήτης της ακροδεξιάς, αμείβεται με πάνω από 100.000€ τον χρόνο για να λέει αυτά που λέει.
  • Για αυτό βρέθηκε στο δήθεν «αντι-ακροδεξιό» συνέδριο της ΣΕΣ για να παπαγαλίσει τη λάσπη και τα ψέματα της Χρυσής Αυγής, των ακροδεξιών-φασιστών ενάντια στα ζωντανά, αγωνιστικά συνδικάτα της Ελλάδας. Άλλωστε και η Χρυσή Αυγή όλο αυτό το διάστημα τους στήριξε.

Ο κύριος Παναγόπουλος και η Συνδικαλιστική Μαφία στη Συνομοσπονδία της Ελλάδας είναι αποτέλεσμα της γραμμής της ταξικής συνεργασίας, των κοινωνικών διαλόγων, της υποταγής των εργαζομένων στην ΕΕ των μονοπωλίων και του ιμπεριαλισμού. Ο κύριος Παναγόπουλος δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας στις συνομοσπονδίες της Ευρώπης καθώς η ΣΕΣ μετατρέπει τα συνδικάτα της Ευρώπης σε μηχανισμούς των εργοδοτών, γραφειοκρατίες με παχυλούς μισθούς που δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες και τις αγωνίες της εργατικής τάξης.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, που εκπροσωπεί το ζωντανό, αγωνιστικό, ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας καλεί τους εργαζόμενους της Ευρώπης, τα συνδικάτα που εκπροσωπούν εργαζόμενους και αγωνίζονται ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές να βγάλουν συμπεράσματα για τη Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων και το ρόλο της.

Σήμερα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας για συνδικάτα των εργαζομένων, συνδικάτα ζωντανά, αγωνιστικά που θα υπερασπίζονται τους εργαζόμενους από τους εργοδότες, την ΕΕ και τις αντεργατικές κυβερνήσεις.

Να δυναμώσει ο συντονισμός των αγωνιστικών δυνάμεων στο συνδικαλιστικό κίνημα της Ευρώπης ενάντια στη γραφειοκρατία και τη διαφθορά μέσα στα συνδικάτα, ενάντια στη γραμμή της ταξικής συνεργασίας και των κοινωνικών διαλόγων.

Να δυναμώσει ο αγώνας των εργαζομένων ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία, τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και το σύστημα που τους γεννά.