Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αφού τελείωσε …το μπάνιο του, βρήκε χρόνο να μιλήσει για τους εργαζόμενους!

Σχετικά με τη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ για τη μέρα δράσης των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ, η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ σχολιάζει τα εξής:

«Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αφού λογικά τελείωσε το μπάνιο του, βρήκε χρόνο να μιλήσει για τους εργαζόμενους. Τη στιγμή που γίνεται σφαγή δικαιωμάτων στους χώρους δουλειάς και χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς μέτρα προστασίας η ΓΣΕΕ έχει φτιάξει… πλατφόρμα “ενημέρωσης”! Όταν λαμβάνεις χιλιάδες ευρώ για να μιλάς από το σπίτι σου, όταν “η απεργία έχει φάει τα ψωμιά της”, όταν κάνεις συνέδρια με ΜΑΤ και ασφαλίτες, η λέξη απαξίωση είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει.

Παρουσιάζουμε τη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ, χωρίς άλλα σχόλια!

“Εμείς με αυτά τα στοιχεία πάμε στο υπουργείο και διεκδικούμε. Προφανώς δεν κάνουμε απεργίες. Προφανώς δεν πάμε έξω από τα σούπερ μάρκετ όπως πάνε κάποιοι δήθεν έξυπνοι και ταξικοί να κάνουμε συγκεντρώσεις”. (https://youtu.be/UXQBj520Ydw)

Η συγκεκριμένη δήλωση πρέπει να φτάσει σε όλους τους κακοπληρωμένους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα και τις αποθήκες, στους εργαζόμενους στα delivery και στις ταχυμεταφορές, στα τηλεφωνικά κέντρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ