ΠΑΜΕ: Η συνδικαλιστική μαφία συνεχίζει με αλχημείες και προβοκάτσιες για νέο συνέδριο – φιάσκο της ΓΣΕΕ με εργοδότες και νόθους (VIDEO)

«Δεν υπήρξε καμία απολύτως συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ», τονίζει το ΠΑΜΕ, σχετικά με την υποτιθέμενη συνεδρίαση και απαντώντας στην ανακοίνωση των εργατοπατέρων, σύμφωνα με την οποία «η Ολομέλεια έλαβε απόφαση για επανενεργοποίηση των διαδικασιών για τη διεξαγωγή του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ στις 4 Απρίλη».

«Δεν έγινε συζήτηση, δεν δόθηκε ο λόγος στους επικεφαλής των παρατάξεων, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου! Εμφάνισαν ένα χαρτί και μια στημένη διαδικασία μόνο και μόνο για να ανακοινώσουν εκλογές στις 4 Απρίλη, μία μέρα δηλαδή συνέδριο και ημέρα καθημερινή! Τους προτείνουμε συμβολικά και με βάση τις πρακτικές και τις χουντικές διατάξεις που ακολουθούν, να βάλουν το συνέδριο στις 21 Απρίλη» επισημαίνει το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του.

Επισημαίνει επίσης πως «επέλεξαν για μια ακόμα φορά να στήσουν προβοκάτσιες. Μετά τους μπράβους στην ΟΙΥΕ, τους ασφαλίτες στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και τα ΜΑΤ σε αρκετά Εργατικά Κέντρα, επιχείρησαν να σηκώσουν καπνό για να κρύψουν τις βρωμιές τους. Είχαν το θράσος να απλώσουν χέρι σε εκλεγμένο μέλος του συνταξιουχικού κινήματος, που παίρνει μέρος ως παρατηρητής στις Ολομέλειες της διοίκησης, με ένα μόνο στόχο. Να διαλύσουν τη συνεδρίαση!».

«Ως εδώ με τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας!» τονίζει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

«H απαξιωμένη στα μάτια των εργαζομένων πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η συνδικαλιστική μαφία των Παναγόπουλου – Κιουτσούκη – Βασιλόπουλου – Καραγεωργόπουλου προσπαθεί με κάθε είδους αλχημείες και πρακτικές που είναι έξω από τις αξίες και τις παραδόσεις του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος, να προχωρήσει σε νέο συνέδριο-φιάσκο μαζί με εργοδότες και νόθους.

Αυτή η κάστα που πραγματοποιεί εργατικά συνέδρια μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων σε εξωτικούς προορισμούς, που από τη Ρόδο και το Λαιμό της Βουλιαγμένης πήγαν φέτος το συνέδριο στα θέρετρα της Καλαμάτας, ώστε να κάνουν συνέδριο εν κρυπτώ και εκδηλώσεις κεκλεισμένων των θυρών με μπράβους και σεκιούριτι, δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από την καρέκλα τους και τη διατήρηση της συνδικαλιστικής τους επιβίωσης.

Δεν τους ενδιαφέρει να γίνει πραγματικό συνέδριο και σωστές καταστατικές δημοκρατικές λειτουργίες, κυρίως όμως δεν νοιάζονται να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι, να υπάρχει πραγματική ουσιαστική αντιπαράθεση.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει και καίγονται για αυτό είναι το δικό τους συνδικαλιστικό μέλλον, να στήσουν μία κάλπη οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, με κάθε είδους φρουρά προκειμένου να εκλεγούν.

Αυτός είναι ο καημός τους και για αυτό προχωρούν όπως και πιο πριν στην Ομοσπονδία των Ιδιωτικών Υπαλλήλων σε συνεδριάσεις-φιάσκο για να πραγματοποιήσουν μονοήμερα συνέδρια εκλογής των νέων οργάνων. Τα ίδια έκαναν και στην ΟΙΥΕ που οι εργαζόμενοι τους κυνηγούσαν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και από αίθουσα σε αίθουσα. Τέτοια είναι η αγάπη που δέχονται από τους εργάτες!

Σήμερα για μία ακόμα φορά επαληθεύτηκαν οι καταγγελίες μας. Δεν είχαν στόχο να συζητήσουν πάνω στα ζητήματα που άνοιξαν όλο το προηγούμενο διάστημα και για 4 μέρες στην Καλαμάτα. Εκεί όπου η συγκεκριμένη κάστα μοίραζε κάρτες σε μαξιλάρια και σεντόνια, σε πισίνες και καφετέριες. Όλο το 4ήμερο ήταν εξαφανισμένη στα δωμάτια της, κρυμμένη, ώστε να μη συζητήσει πάνω στις συγκεκριμένες καταγγελίες της νοθείας και της εργοδοτικής παρέμβασης.

Είναι αδίστακτοι και ψεύτες. Σήμερα στο ΔΣ εμφανίστηκε προκλητικά ο τάχα παραιτημένος, αυτός που θυσιαζόταν ως σύγχρονη Ιφιγένεια για να γίνει το συνέδριο της ΓΣΕΕ. Ο γνωστός εργοδότης-συνδικαλιστής Καραγεωργόπουλος, στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, πρόεδρος της ΟΙΥΕ και υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, εμφανίστηκε για έναν και μόνο λόγο. Να προκαλέσει! Ο συγκεκριμένος εργοδότης-συνδικαλιστής εμπλέκεται έμμεσα ή άμεσα σε τέσσερις επιχειρήσεις, ως πρόεδρος, ως διευθύνων σύμβουλος, ως μέτοχος σε άλλη επιχείρηση, αλλά και ως πωλητής, αφού το κομμάτι των δοσοληψιών δεν έχει τέλος. “Φορτούνα Γκέιμινγκ AE”, “Φορτούνα Εκπαιδευτική ΙΚΕ”, “Goodmorning IKE” (εταιρεία λογισμικού και τηλεπικοινωνιών) και τέλος η “Lokats Investmentes LTD”. Και δεν είναι μόνο αυτές καθώς φαίνεται εμπλοκή και σε άλλες δραστηριότητες.

Με αυτόν μέσα, αλλά και πλήθος διευθυντικών στελεχών (χαρακτηριστικό παράδειγμα το μέλος τους, διευθύντρια των “Μy Market” που μας θέλει χαμογελαστούς για 300 ευρώ) και δεκάδες νόθους αντιπροσώπους επιδιώκουν να κάνουν εργατικό συνέδριο!

Σήμερα δεν υπήρξε καμία απολύτως συνεδρίαση! Δεν έγινε συζήτηση, δεν δόθηκε ο λόγος στους επικεφαλής των παρατάξεων, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου! Εμφάνισαν ένα χαρτί και μια στημένη διαδικασία μόνο και μόνο για να ανακοινώσουν εκλογές στις 4 Απρίλη, μία μέρα δηλαδή συνέδριο και ημέρα καθημερινή! Τους προτείνουμε συμβολικά και με βάση τις πρακτικές και τις χουντικές διατάξεις που ακολουθούν, να βάλουν το συνέδριο στις 21 Απρίλη.

Σήμερα επέλεξαν για μια ακόμα φορά να στήσουν προβοκάτσιες. Μετά τους μπράβους στην ΟΙΥΕ, τους ασφαλίτες στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και τα ΜΑΤ σε αρκετά Εργατικά Κέντρα, επιχείρησαν να σηκώσουν καπνό για να κρύψουν τις βρωμιές τους. Είχαν το θράσος να απλώσουν χέρι σε εκλεγμένο μέλος του συνταξιουχικού κινήματος, που παίρνει μέρος ως παρατηρητής στις Ολομέλειες της διοίκησης, με ένα μόνο στόχο. Να διαλύσουν τη συνεδρίαση!

Ως εδώ με τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας!

Η συνδικαλιστική μαφία που παριστάνει τον ηγέτη της εργατικής τάξης δεν έχει καμία νομιμοποίηση να χειρίζεται ως όργανο τέτοιες αποφάσεις!

Να συνεδριάσει το ΔΣ της ΓΣΕΕ χωρίς τη συμμετοχή του εργοδότη-συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλου και να αποφασίσει συνολικά για τους όρους πραγματοποίησης συνεδρίου με βάση το καταστατικό της Συνομοσπονδίας, τη μέρα και τον τόπο διεξαγωγής.

Συνέδριο στα κλεφτά με πρακτικές μαφίας, με εργοδότες, νόθους και ανύπαρκτα σωματεία να ξεχάσουν ότι μπορεί να γίνει».

ΠΑΜΕ: Για την υποτιθέμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΓΣΕΕ, που ποτέ δεν έγινε!

Σε δελτίο Τύπου το ΠΑΜΕ, για την υποτιθέμενη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ, που ποτέ δεν έγινε, αναφέρει:

«Μετά απ’ όσα έγιναν στα θέρετρα της Καλαμάτας, η συνδικαλιστική μαφία που βρίσκεται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ κάλεσε σήμερα σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του γνωστού εργοδότη – συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλου που τις μισές μέρες θυσιάζεται τάχα και δηλώνει παραίτηση και τις υπόλοιπες επανακάμπτει, εργοδότης που συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια έμμεσα ή άμεσα στις επιχειρήσεις: Fortuna gaming, φορτούνα εκπαιδευτική ΙΚΕ, Goodmorning, Lokats investments LTD.

Δεν είχαν στόχο ούτε σήμερα να κάνουν Διοικητικό Συμβούλιο!

Δεν έγινε συνεδρίαση! Δεν έδωσαν το λόγο σε κανένα μέλος της Διοίκησης!

Διάβασαν ένα παλιόχαρτο, έκαναν ένα στημένο ανακοινωθέν για τα ΜΜΕ, χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση!

Η συνδικαλιστική μαφία αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία νομιμοποίηση ως όργανο, ώστε να διαχειρίζεται τις τύχες των εργαζομένων, να παίρνει αποφάσεις!

Να παραδώσουν εδώ και τώρα τα κλειδιά και το κτίριο! Δεν τους ανήκει!

Συνέδριο θα γίνει και θα είναι εργατικό χωρίς εργοδότες, μπράβους και νόθους!».

https://youtu.be/3ERKcwpO8wU

 

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ:

Master Chef στην εργοδοτική παρέμβαση και νοθεία η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ (VIDEO)

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο του ΠΑΜΕ για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, αφιερωμένο στην ηγετική ομάδα της Συνομοσπονδίας: Στους Γ. Παναγόπουλο, Θ. Βασιλόπουλο, Ν. Κιουτσούκη, Δ. Καραγεωργόπουλο.

https://youtu.be/Uio964eSxUQ

Πρακτικές συνδικαλιστικής μαφίας

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη συνδικαλιστική μαφία της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ Παναγόπουλου – Καραγεωργόπουλου – Κιουτσούκη – Βασιλόπουλου, που στέλνει στις Ομοσπονδίες και στα Εργατικά Κέντρα το παρακάτω μήνυμα:

«Εκδίδουμε άμεσα όλες οι Οργανώσεις της παράταξής μας σκληρές ανακοινώσεις και καταδικάζουμε τη στάση του ΠΑΜΕ, τόσο στο Συνέδριο όσο και στη σημερινή Οομέλεια του ΔΣ της ΓΣΕΕ. Χρησιμοποιούμε πλέον παντού τη φράση “εγκληματική οργάνωση”, που ουδεμία σχέση έχει με τα συμφέροντα των εργαζομένων».

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει πως «γίνεται όργιο απειλών και εκβιασμών προς αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΓΣΕΕ από τη συγκεκριμένη συνδικαλιστική μαφία, για να βάλουν την υπογραφή τους σε ένα χαρτί που δεν έχουν διαβάσει ή στην καλύτερη περίπτωση τους διαβάζουν μόνο την πρώτη και την τελευταία παράγραφο. Τι είναι αυτό για το οποίο θέλουν να εμπλέξουν και άλλον κόσμο;».

«Τα σχόλια είναι περιττά», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.