Ξεκινά την Κυριακή 16/9 το 7ο Αθλητικό Camp του ΦΕΣΤΙΒΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ – 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΝΕ

Με σύνθημα «Μη μένεις στην εξέδρα θεατής! Αγωνίσου! Κάνε τον Αθλητισμό μέρος της ζωής σου!», η ΚΝΕ καλεί τους νέους και τις νέες να πάρουν μέρος στο 7ο Αθλητικό Camp της ΚΝΕ, να έρθουν σε επαφή µε τον Αθλητισμό.

Να διεκδικήσουν την ανάπτυξη και τη δωρεάν παροχή της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, ώστε να καλυφθούν οι σύγχρονες ανάγκες όλου του λαού και της νεολαίας.

Να παλέψουν ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική που κάνει τη σωματική άσκηση εμπόρευμα, που πουλιέται και αγοράζεται, µε αποτέλεσμα η πλειοψηφία του λαού και της νεολαίας να μην απολαμβάνει τα οφέλη της οργανωμένης ενασχόλησης µε τον Αθλητισμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων:

  • Κυριακή 16 Σεπτέμβρη: Αγώνας δρόμου 4 και 8 χλμ. «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά!» στις 9.30 στο Πάρκο Τρίτση.  Αφετηρία: Πύλη εργατικών κατοικιών Διοβουνιώτη και Σπύρου Μουστακλή.
  • Σάββατο 22 Σεπτέμβρη: Γνωριμία µε την αναρρίχηση, από 9.00-14.00 σε αναρριχητικό πεδίο της Αττικής για ηλικίες άνω των 10 ετών. Στις 9.00 η ώρα προσέλευσης στο πάρκινγκ της ταβέρνας «Το Έλατο», Λεωφόρος Φυλής, Χασιά.
Στο Στέκι Αθλητισμού του Φεστιβάλ…
  • Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη: 

20.00 Τουρνουά σκάκι Μπλιτς

21.00 Παιχνίδι αθλητικών γνώσεων quizdom

Στο χώρο επίσης:

  • Έκθεση µε θέμα «Η επίδραση του λαϊκού κινήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
  • Αθλητικές δραστηριότητες για μικρές ηλικίες

Δηλώσεις συµµετοχών και πληροφορίες στις Οργανώσεις της ΚΝΕ και στο e-mailsportskne@gmail.com