ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ : Εργάτης σκοτώθηκε στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ

Ακόμα έναν νεκρό θρηνεί η εργατική τάξη της χώρας μας. Εργάτης σκοτώθηκε στο εργοτάξιο κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο χώρο παραβρίσκονται ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ο Νίκος Σερετάκης υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική ο εργάτης έπεσε από σκαλωσιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Τον ανέσυραν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα που έφθασαν στο σημείο. Ο θάνατος του εργάτη επιβεβαιώθηκε από το ΕΚΑΒ που κατέφθασε στο χώρο.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ: Εργοδοτικό έγκλημα το δυστύχημα στο εργοτάξιο της ΑΕΚ

“Για μια φορά ακόμη, επιβεβαιώνεται ότι η εργοδοσία δεν υπολογίζει τίποτα, ούτε την ανθρώπινη ζωή, μπροστά στο κυνήγι του κέρδους. Σε συνθήκες παγετού, που δυσκολεύουν την εργασία των οικοδόμων, η εργοδοσία υποχρέωσε το συνάδελφό μας μαζί με άλλους οικοδόμους να δουλέψουν πάνω στους πυλώνες, σε πολύ μεγάλο ύψος”, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Οικοδόμων (διαβάστε εδώ ολόκληρη της ανακοίνωση).