Νέο προεδρείο στην ΠΕΜΕΝ και κάλεσμα συμμετοχής στη Γ.Σ. την Τετάρτη 28 Μάρτη, ώρα 10:30 π.μ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΜΕΝ που εκλέχτηκε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, συνεδρίασε στις 7 Μάρτη εκλέγοντας το νέο προεδρείο που αποτελείτε από:

Πρόεδρος: Ευαγγελάκης Αθανάσιος

Α’ Γραμματέας: Μαγγανάς Ιωάννης

Ταμίας: Γεράνιος Γιώργος

Το Δ.Σ της ΠΕΜΕΝ απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους Μηχανικούς, στους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους και στις γυναίκες της εργατικής – λαϊκής οικογένειας με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας και τους καλεί να συνεχίσουμε αταλάντευτα στο δρόμο της ταξικής πάλης ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

Καλούμε τα σωματεία, τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, να συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Μάρτη και ώρα 6:30 μ.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά, δυναμώνοντας τον αγώνα για ΣΣΕ με αυξήσεις, για επαναφορά της ΕΓΣΣΕ και του κατώτερου μισθού στα 751€, για την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, που υπονομεύουν τις ΣΣΕ.

Καλούμε του Μηχανικούς να συμμετέχουν μαζικά στην Α’ Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΕΜΕΝ, την Τετάρτη 28 Μάρτη στις 10:30 το πρωί στα γραφεία μας.

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση – κάλεσμα του Δ.Σ. της ΠΕΜΕΝ  Κάλεσμα ΠΕΜΕΝ