ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ : Το Σάββατο 26 Μάη ο τελικός του πανελλαδικού τουρνουά basket 3on3

Η 3η φάση του 1ου Πανελλαδικού Τουρνουά Μπάσκετ που διοργανώνει το ΜΑΣ είναι γεγονός!
Οι ομάδες που αναδείχθηκαν νικήτριες από τα τουρνουά που έγιναν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας θα συναντηθούν στις 26 Μάη στην Αθήνα για να διεκδικήσουν το κύπελλο του πρωταθλητή!

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΜΠ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και θα ξεκινήσει στις 12 μ. Οι ομάδες από όλη την Ελλάδα θα συμμετέχουν σε ομίλους. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο περνάνε στην επόμενη και τελευταία φάση που θα αναδείξει το μεγάλο νικητή. Στο περιθώριο του τουρνουά θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων και στο τέλος θα γίνει η απονομή των μεταλλίων.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ, υπογραμμίζοντας ότι «ο αθλητισμός δεν είναι εμπόρευμα, είναι δικαίωμα για όλους», καλεί όλους τους Φοιτητικούς και Σπουδαστικούς Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα σε όλες τις σχολές στην Αθήνα να συμμετάσχουν στο τουρνουά και να στηρίξουν τις ομάδες που μέσα από τη συμμετοχή τους δηλώνουν ότι η νεολαία δεν πρόκειται να βάλει πλάτη στην εμπορευματοποίηση του Αθλητισμού. Απαιτεί σύγχρονες, δωρεάν αθλητικές εγκαταστάσεις για όλους τους νέους κόντρα στη λογική ότι η πρόσβαση στον Αθλητισμό είναι πολυτέλεια.