ΛΑΥΡΙΟ: Την Κυριακή 15 Απρίλη o 2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου

 Με την προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής να λήγει σήμερα, μετράει αντίστροφα ο χρόνος για τη διεξαγωγή του 2ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου που συνδιοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και ο Σύλλογος Δρομέων Κορυδαλλού – Νίκαιας – Κερατσινίου (ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ), την Κυριακή 15 Απρίλη. Ο Αγώνας είναι αφιερωμένος στην πάλη των εργαζομένων για Συλλογικές Συμβάσεις και δικαιώματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου (ΤΠΠΛ – εγκαταστάσεις πρώην Γαλλικής εταιρείας), στο Λαύριο, και εκτός του βασικού αγώνα ανώμαλου δρόμου περιλαμβάνει επίσης αγώνα δυναμικού βαδίσματος 10.000 μέτρων και αγώνα 1.000 μ. για παιδιά. Η συμμετοχή και στους τρεις αγώνες είναι δωρεάν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, σκοπός του Αγώνα είναι αναδειχθεί ο μαζικός λαϊκός αθλητισμός, μέσω ενός δρομικού γεγονότος χωρίς χορηγούς και πολυεθνικές. Επίσης, να αναδειχθεί το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος της Λαυρεωτικής, σμιλεμένο από τα χέρια των μεταλλωρύχων, που άφησαν ανεξίτηλη υπογραφή στο πέρασμα των χρόνων.

Σήμερα η καταληκτική ημερομηνία για τις συμμετοχές

Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής, οι συμμετέχοντες με ευθύνη τους θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στις ανάλογες ιατρικές εξετάσεις. Στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων συμμετέχουν όσοι είναι μεγαλύτεροι των 17 ετών.

Η υποβολή των συμμετοχών μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις drokoniker2013@gmail.com και agonasdromoulavrio@gmail.com, και στο fax 229202532, με τη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων καθώς και του αγωνίσματος στο οποίο θέλει ο καθένας να συμμετάσχει.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν και στα εξής τηλέφωνα: Δημήτρης Μεταξάς 6934468485,Δημήτρης Τουμανίδης 6973506483.