ΠΑΜΕ: Η συνδικαλιστική μαφία δεν έχει καμία δικαιοδοσία να βάζει λουκέτο στο κτίριο της ΓΣΕΕ

Να παραδώσει άμεσα τα κλειδιά στις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα, η έκπτωτη ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Με μια νέα ανακοίνωση – τραγέλαφο, η έκπτωτη ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, αφού αναμασάει τις συκοφαντίες περί «βίαιων επεισοδίων από στελέχη του ΠΑΜΕ» στην Καλαμάτα και στη Ρόδο, εκεί δηλαδή που με φουσκωτούς και μπράβους πήγε να στήσει «συνέδριο» με νόθους και εργοδότες, ανακοινώνει ότι αφού τερματίστηκε η θητεία της (… νωρίς το ανακάλυψαν!), προχωράει και σε κλείσιμο του κτιρίου της ΓΣΕΕ, καλώντας την Αστυνομία να αναλάβει την περιφρούρηση του λουκέτου…

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μερικά πράγματα στους εργατοπατέρες:

— Στη συνείδηση των εργαζομένων η συνδικαλιστική μαφία είναι έκπτωτη εδώ και καιρό, γι’ αυτό της γυρνούν την πλάτη, γι’ αυτό παρουσιάζει αυτά τα θλιβερά σκορποχώρια σε κάθε πανεργατική απεργία, γι’ αυτό αναζητά στηρίγματα στα κόμματα των μνημονίων, στην αστυνομία, στους εισαγγελείς, στους μπράβους και τους ανθρώπους της νύχτας.

— Με ευθύνη της ίδιας συνδικαλιστικής μαφίας, το κτίριο της ΓΣΕΕ, εδώ και 10 χρόνια, από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα, είναι έτσι κι αλλιώς κλειστό για τους αγώνες και τα συμφέροντα των εργαζομένων.

— Η έκπτωτη ηγετική ομάδα Παναγόπουλου – Κιουτσούκη – Βασιλόπουλου – Καραγεωργόπουλου δεν έχει ωστόσο καμιά δικαιοδοσία να το παίζει… «κλειδοκράτορας» του κτιρίου της ΓΣΕΕ. Πρέπει να παραδώσει άμεσα τα κλειδιά στις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα, στις ζωντανές συνδικαλιστικές οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων.

— Ας μην τους μπαίνουν ιδέες: Η σύσκεψη που οργανώνουν το Σάββατο 13 Απρίλη Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα για την οργάνωση της συνέχειας της πάλης και για την απεργία της Πρωτομαγιάς θα γίνει, θέλουν δεν θέλουν.

— Ευχόμαστε τέλος στην συνδικαλιστική μαφία… καλή σταδιοδρομία στις ενώσεις των εργοδοτών στις οποίες θα γίνουν μέλη. Στα τσακίδια!».

ΣΧΕΤΙΚΑ

  • ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ

Επιδιώκει αποκλεισμό των ταξικών δυνάμεων για να προχωρήσει τις αθλιότητές της

  • ΠΑΜΕ

Σύσκεψη από Εργατικά Κέντρα – Ομοσπονδίες – Συνδικάτα στις 13 Απρίλη στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ