Εκδήλωση – Αφιέρωμα στον δημιουργό Φώντα Λάδη (VIDEO)

Το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί το δημιουργό Φώντα Λάδη, την Τρίτη 19 Μάρτη στις 7 μ.μ., σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο πλούσιο έργο και την προσφορά του.

Στην εκδήλωση θα ακουστούν τραγούδια μελοποιημένης ποίησης του Φώντα Λάδη από τους δίσκους «Τα τραγούδια μας» σε μουσική του Μάνου Λοΐζου, «Τα τραγούδια της λευτεριάς» σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου, «Γράμματα από τη Γερμανία» σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Επίσης, θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από την ποιητική συλλογή «Καθημερινός Φασισμός», σε μελοποίηση του Γιώργου Κομπογιάννη.

Θα συμμετέχουν οι τραγουδιστές Απόστολος Ρίζος, Δημήτρης Κανέλλος, καθώς και ο συνθέτης Γιώργος Κομπογιάννης. Επίσης, θα τραγουδήσουν οι Μαίρη Μπαχτιάρογλου και Αντώνης Φρόνιμος.

Θα παίξουν οι Τάσος Τσάκος (πιάνο), Περικλής Μαλακατές (μπάσο), Ζαχαρίας Γερασκλής (μπουζούκι), Παύλος Παπαναστασάτος (μπουζούκι, κιθάρα), Δημήτρης Γιαννούχος (κρουστά).

«Εμείς που πάμε κόντρα στον χειμώνα»:

Συζήτηση με τον ποιητή Φώντα Λάδη, με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μάρτη στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ και είναι αφιερωμένη στον ίδιο και το έργο του.

https://youtu.be/VB1yD-riuwQ