ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ: Ταξίδι στις γειτονιές της πόλης – 3ήμερη στάση στο Κεντρικό Διαμέρισμα

Το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας συνεχίζει το τριήμερο 21, 22 και 23 Ιούλη το ταξίδι του στις γειτονιές και τις συνοικίες της πόλης, κάνοντας στάση αυτή τη φορά στο Κεντρικό Διαμέρισμα.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 21 Ιούλη στις 9.30 μ.μ. στο Νότιο Πάρκο με τη συναυλία του Κ. Βασιλιάγκου. Ο Κώστας Βασιλιάγκος (τραγούδι), ο Ανδρέας Στεργίου (κλασική κιθάρα), η Ελευθερία Πολογεώργη (φλάουτο) και η Μαρί Χασάπη (κοντραμπάσο) μας οδηγούν σε μια μουσική διαδρομή, βασισμένη στην ποίηση του Ισπανού Federico Garcia Lorca μέσα από τις μουσικές των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Γλέζου, Μαμαγκάκη, Λεοντή, Λοΐζου και Μαραμή.

Την Κυριακή 22 Ιούλη το Χορευτικό από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, ο Παμμικρασιατικός (Χορόδραμα Μίκης Θεοδωράκης, Νταλάρας), τα Χορευτικά Σχήματα από τα εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση», την «Τέρψη» και τον Άγιο Διονύσιο παίρνουν τη σκυτάλη, παρουσιάζοντας χορούς από την Πελοπόννησο και …όχι μόνο.

Τη Δευτέρα -πάντα στο Νότιο Πάρκο- το «Άρμα Θέσπιδος» παρουσιάζει την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό», με την οποία κλείνει το τριήμερο των εκδηλώσεων.