ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – Π.Σ.Α.Κ.: Φτιάξε την ομάδα σου και κάνε… «Τάπα στη βία και στο ρατσισμό»

Με σύνθημα: «Φτιάξε την ομάδα σου και κάνε… “Τάπα στη βία και στο ρατσισμό”», διοργανώνεται 3on3 Streetball για πρώτη φορά στο Χαϊδάρι, στις 16 και 17 Ιούνη στο Αθλητικό Κέντρο. 

Το τουρνουά διοργανώνουν ο Δήμος Χαϊδαρίου και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ.), με τη συμμετοχή της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και της ΕΣΚΑ.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου, αναφέρεται: «Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα με τους παίκτες πρωταγωνιστές της Α1 αλλά και γνωστούς Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το σύνθημα της εκδήλωσης «Τάπα στη βία και στο ρατσισμό»  παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ. Η βία στους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί μάστιγα στη γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ. Ως Δήμος Χαϊδαρίου θα εντείνουμε τις προσπάθειες ανάπτυξης του μαζικού λαϊκού αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες και με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία θέλουμε να προωθήσουμε τις αξίες της συλλογικής προσπάθειας, του ομαδικού πνεύματος, της αγωνιστικότητας και των ισότιμων ευκαιριών στον αθλητισμό και γενικότερα στη ζωή.

Έναρξη τουρνουά Σάββατο 16 Ιούνη στις 9 π.μ.  

Είναι μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε 14 γήπεδα και υπολογίζεται ότι θα συμμετέχουν πάνω από 1500 αθλητές από όλη την Αθήνα σε 12 ηλικιακές κατηγορίες, ξεκινώντας από τους γεννηθείς το 2010 έως και τους παλαίμαχους 1975 +.

Παράλληλα, στα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες θα συγκεντρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια των διήμερων δραστηριοτήτων τρόφιμα για το Χριστοδούλειο Ίδρυμα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ενεργά παρά πολλά αστέρια της Εθνικής Ελλάδος, παίκτες από την Basketballleague (Α1) και την Α2 κατηγορία».

Για δηλώσεις συμμετοχής: Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής στο site: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html