Φεστιβάλ Χορού Τρίτης Ηλικίας διοργανώνει 11-13 Ιούνη ο Δήμος Πάτρας

Σήμερα ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Χορού Τρίτης Ηλικίας που συνδιοργανώνει ο Κοινωνικός Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (Τμήμα Τρίτης Ηλικίας) και ο Πολιτιστικός Οργανισμός (Χορευτικό Τμήμα).

Ειδικότερα, οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ της Πάτρας, του Αγρινίου, της Δράμας, της Καισαριανής, του Χαϊδαρίου και των Σικυωνίων, θα διαρκέσουν μέχρι τις 13 Ιούνη.

Το πρόγραμμα, που καθημερινά θα ξεκινά στις 8.30 μ.μ., έχει ως εξής:

Σήμερα 11 Ιούνη, θα παρουσιαστούν χοροί από όλη τη χώρα στο Θεατράκι της Μαρίνας, ενώ αύριο Τρίτη 12 Ιούνη, στην πλαζ στην Αγυιά θα γίνει παρουσίαση καλλιτεχνικών δράσεων από τα ΚΑΠΗ της Πάτρας κι ακολούθως θ΄ ακολουθήσει γλέντι με τα μέλη των ΚΑΠΗ που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ. Την Τετάρτη 13 Ιούνη, που πέφτει η αυλαία των εκδηλώσεων, θα παρουσιαστούν χοροί από όλη τη χώρα στην Πλατεία Γεωργίου.

Σημειώνεται πως αύριο και μεθαύριο οι επισκέπτες – μέλη φιλοξενούμενων ΚΑΠΗ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον Άγιο Ανδρέα, την Αχάια Κλάους και το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης.