Μπράβοι της εργοδοσίας και φασιστοειδή στα «Market In»

ΓIΑΝΝΕΝΑ:

Μπράβοι της εργοδοσίας και φασιστοειδή επιτέθηκαν στους απεργούς έξω από τα «Market In»

 

Μία σειρά Εργατικά Κέντρα, σωματεία και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις χαιρετίζουν την μαχητική απάντηση των εργαζομένων των Ιωαννίνων στους τραμπούκους-φασίστες, που στρατολόγησε η εργοδοσία των «Market In», για να χτυπήσουν και να τρομοκρατήσουν τον Γιαννιώτικο λαό και τους εργαζόμενους που διεκδικούν δεδουλευμένα πάνω από 18 μήνες, καθώς και την δουλειά τους.

Οι μπράβοι και τα φασιστοειδή έδρασαν στο σκοτάδι, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι την ώρα που εμφανίστηκαν, η Αστυνομία εξαφανίστηκε! Κυβέρνηση – ΜΑΤ – χρυσαυγίτες: Όλοι μαζί για το καλό των αφεντικών – Όλοι μαζί απέναντι στους εργαζόμενους.

Οι απεργοί έδωσαν απάντηση στην προσπάθεια τρομοκράτησης, απώθησαν τους πληρωμένους τραμπούκους και δεν επέτρεψαν να υλοποιηθεί το σχέδιο της εργοδοσίας, πραγματοποιώντας κανονικά τη συγκέντρωσή τους.

Είναι καθαρό πως το θράσος για να προβεί σε τέτοια εγκληματικά χτυπήματα η εργοδοσία του “Market In” το βρίσκει γιατί έχει τις πλάτες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των προηγούμενων. Ο διακαής πόθος όλων τους να επιβληθεί παντού σιωπή, έρχεται σήμερα να υλοποιηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Είναι αυτή η κυβέρνηση που έχει αναλάβει την αποστολή να φέρει σε πέρας τη βρώμικη δουλειά που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενοι, βάζοντας στο στόχαστρο ακόμα και το απεργιακό δικαίωμα.

Δίνουμε μαζικό μαχητικό “παρών” στη νέα συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου και των ταξικών σωματείων το Σάββατο 16 Δεκέμβρη στις 11.00 έξω από το “Market In”.