ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»: Οι αρχαιρεσίες στα ταξικά σωματεία έχουν καθοριστική σημασία για τους ναυτεργάτες όλων των κλάδων

Μάχη ενταγμένη στον αγώνα για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αρχαιρεσίες στην Ένωση Θερμαστολαδάδων, για την ανάδειξη νέας διοίκησης και αντιπροσώπων στην ΠΝΟ και το ΕΚ Πειραιά, που λήγουν την Τρίτη 3 Απρίλη 2018 και την ψηφοφορία να διεξάγεται τις εργάσιμες μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 10 π.μ. έως 2 μ.μ.

Οι αρχαιρεσίες στα ταξικά σωματεία έχουν καθοριστική σημασία για τους ναυτεργάτες όλων των κλάδων.

Τα σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ πρωτοστάτησαν και συνέβαλαν αποφασιστικά στην ανάπτυξη των ταξικών αγώνων, για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, την κοινωνική ασφάλιση, την ανεργία, για όλα τα προβλήματα της ναυτεργατικής οικογένειας, σε συνθήκες έντονης εργοδοτικής και κρατικής καταστολής, πολιτικής επιστράτευσης.

Η δύναμη των ταξικών σωματείων είναι οι ίδιοι οι ναυτεργάτες

Με τη συμμετοχή των θερμαστολαδάδων στις αρχαιρεσίες του σωματείου τους «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», δυναμώνει η οργάνωση και ο αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, για να καλυφθούν απώλειες, να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες των ναυτεργατών, της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.