ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ: Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά

Ενημέρωση: Παρασκευή 22/03/2019 – 08:29.

Παραμένουν τα προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ.

Στις 05:00 αντί για τις 21:00 αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά τα πλοία για Κρήτη, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν θα πραγματοποιηθεί το πρωινό δρομολόγιο του Super Jet 2 από Πειραιά για Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη.

Από το Λαύριο δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια για Κέα και για Αϊ-Στράτη, Λαύριο και Καβάλα.

Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.

 

Πέμπτη 21/03/2019 – 22:54

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά που αρχικά ήταν σε ισχύ έως τις 9 το βράδυ, λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Από τη Ραφήνα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για ΆνδροΤήνοΜύκονο, ενώ από το Λαύριο για Κέα.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα και Ρίο – Αντίρριο.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Πέμπτη 21/03/2019 – 18:38

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν -κατά τόπους- τα 8 μποφόρ. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου έως τις 9 το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά για όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας.

Από τη Ραφήνα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για ΆνδροΤήνοΜύκονο, ενώ από το Λαύριο για Κέα.

Κλειστές είναι γραμμές Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα και Ρίο – Αντίρριο.

Όσοι επιβάτες πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)