Αγωνιστικοί χαιρετισμοί από όλα τα μήκη του πλανήτη.

Συναδέλφισσες,συνάδελφοι

Αισθάνομαι την ανάγκη, να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στο δίκαιο αγώνα απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης και εφοπλιστών. Ο αγώνας τον ναυτεργατών ειναι αγωνας ολης της εργατικης ταξης.Οι απεργιακές κινητοποιήσεις ειναι παρακαταθήκη για το μέλλον.

Παναγιώτης Σαρδέλης

Ανθυποπλοίαρχος

Κόλπος του Μεξικό

 

 

 

Συναδελφικους χαιρετισμούς από τον κόλπο του Μεξικού. Η απεργία σε όλα τα λιμάνια της χώρας και η μαζική συμμετοχή των ναυτεργατών στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα αντίστασης στην επίθεση που δεχόμαστε από την κυβέρνηση και τους εφοπλιστές. Συμφωνούμε και στηρίζουμε απόλυτα τα δίκαια και επίκαιρα αιτήματα της απεργίας. Χαιρόμαστε που βλέπουμε την αλληλεγγύη των εργαζομένων των άλλων κλάδων. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρεψουμε τα σχέδια τους.

Υπογραφή

Λ. Π. Α’ Πλοίαρχος

Τ. Θ. Υποπλοίαρχος

Τ. Δ. Ανθυποπλοίαρχος

Παπαδάκης Σταύρος Γ’ Μηχανικός,
Μελος Δ.Σ ΠΕΜΕΝ

Λ. Ν. Δόκιμος Μηχανικός

Θ. Τ. Α Μάγειρας

Κόλπος του Μεξικό

 

Να μην περάσει ο εργασιακός μεσαίωνας που προσπαθούν να επιβάλουν κυβέρνηση και εφοπλιστές! Σαν να μην έφταναν αυτά που ζούμε κάθε μέρα (και) στην ποντοπόρο ναυτιλία με την περικοπή δικαιωμάτων και μισθών, τη μείωση των συνθέσεων, την εντατικοποίηση της εργασίας, τα ατελείωτα ωράρια. Τώρα επιδιώκουν την ολοκληρωτική κατάργηση των ΣΣΕ, της Κοινωνικής Ασφάλισης, των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων. Μάλλον, γιατί κάπως πρέπει αυτοί που δεν ξέρουν τι έχουν, αυτοί που σκορπάνε σε ένα βράδυ αυτά που θα βγάλει ένας εργαζόμενος σε μια ολόκληρη ζωή να συνεχίσουν ανεμπόδιστα την κερδοφορία τους. Η επιτυχία της απεργίας στην Ελλάδα στέλνει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και παρακολουθείται διεθνώς.
Όπως σε κάθε απεργια κάποιοι αναθαρρούν και χαίρονται και κάποιοι σκάνε απ το κακό τους. Έιναι ωρα να χαρούν οι εργαζόμενοι!
Καλό κουράγιο και Καλή δύναμη! Η προσοχή των ναυτικών είναι στραμένη στην απεργία

Πέτρος Καραλίωκης
Γ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Μέλος Δ.Σ ΠΕΜΕΝ
Περσικός Κόλπος

 

Οι ναυτεργάτες με το όπλο του ταξικού αγωνα και της αλληλεγγύης θα τσακίσουν στην πράξη την αντεργατική πολιτική Κυβέρνησης-εφοπλιστων.
Καλη δύναμη στον αγώνα

Μανώλης Κουτάντες
Γ’ Μηχανικος
Μέλος Δ.Σ ΠΕΜΕΝ
Ινδικός Ωκεανός