17 ΝΟΕΜΒΡΗ Είναι μέρα μνήμης, τιμής και αγωνιστικής ανάτασης για το λαό. Πορεία με όλα τα μέτρα προστασίας στην αμερικάνικη πρεσβεία

Τη συμμετοχή τους στον πολύμορφο αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό και στην πορεία του Πολυτεχνείου στην πρεσβεία των ΗΠΑ για τις 17 Νοέμβρη προετοιμάζουν συνδικάτα, σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, μαζικοί φορείς και αντιστασιακές οργανώσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτή θα γίνει με τον συμβολισμό που αποκτά φέτος λόγω πανδημίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας: Μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά και ό,τι άλλο απαιτηθεί.

Στην πορεία στην Αθήνα έχουν ανακοινώσει ότι θα δώσουν αγωνιστικό «παρών» τα τρία μεγάλα Εργατικά Κέντρα της Αττικής (Αθήνας, Πειραιά και Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής), Ομοσπονδίες και Συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων – Εξορισθέντων Αντιστασιακών (1967 – 1974), η ΟΓΕ, η ΕΕΔΥΕ, η ΕΕΔΔΑ και άλλοι φορείς.

Με ανακοινώσεις τους και άλλες παρεμβάσεις διαμηνύουν στην κυβέρνηση ότι οι σχεδιασμοί της να επιβάλει «σιωπητήριο» στους αγώνες και να μην ακουστεί το σύγχρονο αγωνιστικό και αντιιμπεριαλιστικό μήνυμα της επετείου του Πολυτεχνείου θα πέσουν στο κενό.