Σε σύσκεψη συνταξιούχων μίλησε ο Χρήστος Κατσώτης

Σε κοινή σύσκεψη Συνταξιούχων Μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ και Συνταξιούχων του Δημοσίου μίλησε, την Παρασκευή, ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος.

Ο Χ. Κατσώτης αναφέρθηκε στις εκατοντάδες προτάσεις νόμου, τροπολογίες και Επερωτήσεις που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή το προηγούμενο διάστημα, για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων, αλλά στο ρόλο που έπαιξαν και παίζουν ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΚΙΝΑΛ, αλλά και τα κόμματα-αναχώματα, απορρίπτοντας αυτές τις προτάσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα προβλήματα των συνταξιούχων και στους αγώνες του συνταξιουχικού κινήματος και τόνισε ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να προτάσσει τα αιτήματα για σύγχρονη, δωρεάν, ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη και Πρόνοια. Για συντάξεις που να καλύπτουν τις ανάγκες των συνταξιούχων, για την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, για την κατάργηση όλων των αντιλαϊκών, αντισυνταξιουχικών νόμων και των τριών μνημονίων.

Ο Χρ. Κατσώτης κάλεσε τους συνταξιούχους να συνεχίσουν δυναμικά τη μάχη του ψηφοδελτίου, για την ενίσχυση του ΚΚΕ τις μέρες που απομένουν μέχρι τις 7 Ιούλη, γιατί ενισχυμένο ΚΚΕ σημαίνει ενίσχυση της οργάνωσης και αποτελεσματικότητας των αγώνων του συνταξιουχικού κινήματος, ενάντια στην αντεργατική λαίλαπα που ετοιμάζουν τα κόμματα των μνημονίων και της ευρωλαγνείας.