ΠΕΜΕΝ Σύσκεψη στις 6 Αυγούστου για την οργάνωση του αγώνα για ΣΣΕ, Κοινωνική Ασφάλιση, συνδικαλιστικά δικαιώματα

Kάλεσμα στους ναυτεργάτες όλων των ειδικοτήτων και τα ναυτεργατικά σωματεία να συμμετάσχουν σε σύσκεψη που διοργανώνει την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 11 π.μ., στα γραφεία της, απευθύνει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.

«Να αποτελέσει αιτία πολέμου για τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους η τροπολογία της κυβέρνησης της ΝΔ κατ’ εντολή των εφοπλιστών, που καταργεί τη ΣΣΕ στα ποντοπόρα καράβια και θα γενικευτεί σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Να μην επιτρέψουμε την παρέμβαση στη συνδικαλιστική λειτουργία των ναυτεργατικών οργανώσεων», αναφέρει στο κάλεσμά της η ΠΕΜΕΝ και συνεχίζει τονίζοντας: «Να σημάνει γενικός συναγερμός παντού.  Κανένα βήμα πίσω στην πάλη για ΣΣΕ, Κοινωνική Ασφάλιση, συνδικαλιστικά δικαιώματα για όλους».

«Με τη συμμετοχή μας στη σύσκεψη να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε και να αναπτύξουμε πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις, ενάντια στις επιδιώξεις εφοπλιστών – κυβέρνησης, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας», καταλήγει το κάλεσμα της ΠΕΜΕΝ για τη σύσκεψη που διοργανώνει στις 6 Αυγούστου.