ΠΕΜΕΝ-ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ-ΠΕΕΜΑΓΕΝ : Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ αρνήθηκε τη διεξαγωγή Συνεδρίου χωρίς νόθους και εργοδότες!

Τη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, τους εργατοπατέρες Γ. Παναγόπουλο – ΠΑΣΚΕ, Ν. Κιουτσούκη -ΔΑΚΕ, Θ. Βασιλόπουλο – ΣΥΡΙΖΑ, που αρνήθηκαν την πραγματοποίηση του 37ου Συνεδρίου, χωρίς τη συμμετοχή από νόθους και εργοδότες αντιπροσώπους, καταγγέλλουν τα ναυτεργατικά Σωματεία ΠΕΜΕΝΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ.

Σημειώνουν ότι «οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, τις 4 μέρες στην Καλαμάτα, πρωτοστάτησαν μέχρι την τελευταία ώρα να γίνει συνέδριο από εργάτες και όχι από νόθους και εργοδότες.

Με τις αθλιότητές τους επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι στο συνδικαλιστικό κίνημα συγκρούονται δύο γραμμές.

Τα συνδικάτα, οι συνδικαλιστές, οι εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, αγωνίζονται για την ανάπτυξη της ταξικής πάλης ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και από την άλλη πλευρά, ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός η σαπίλα των εκπροσώπων των Βιομηχάνων, των Τραπεζιτών, των Εφοπλιστών, υπερασπίζονται τον κοινωνικό εταιρισμό, την εργοδοτική τρομοκρατία, τις εκφυλιστικές διαδικασίες στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι, επιβάλλεται να απομονώσουμε τα φερέφωνα της εργοδοσίας από τα συνδικαλιστικά όργανα, να δυναμώσει ο αγώνας για:

Συνδικάτα Εργατών – Όχι των εργοδοτών».