ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μεγάλη – μαχητική απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στο λιμάνι

Μέσα στο λιμάνι του Πειραιά κατέληξε η μεγάλη πορεία των απεργών που πορεύτηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μετά τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν νωρίτερα.Είναι και πάλι στους καταπέλτες των πλοίων, όπως ήταν σήμερα από τα χαράματα απαντώντας αποφασιστικά στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των εφοπλιστών να τους τρομοκρατήσουν.

Οι   επιβάτες κατήγγειλαν τους εφοπλιστές.

  • Οι εταιρίες μας έφεραν στο λιμάνι για να ασκηθεί πίεση στους απεργούς κατήγγειλαν επιβάτες. «Είναι απίστευτη η ευθύνη της εταιρείας» δήλωσε επιβάτρια στο κανάλι «Open», ενώ άλλη επιβάτρια δήλωσε «καλά κάνουν οι απεργοί» και πως τους έφεραν στο λιμάνι οι εταιρίες «για να ασκήσουν πίεση»
  • «Καλά κάνουν οι άνθρωποι και κάνουν την απεργία τους, εννοείται και μπράβο τους» ανέφερε επιβάτρια στο Αντένα που εξήγησε ότι πήγε στο λιμάνι αφού η ενημερώθηκε  ότι θα γίνει το δρομολόγιο του πλοίου.
  • «Δεν τα έχουμε με τους απεργούς, το νομοσχέδιο είναι σφαγείο» είπε επιβάτρια το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ που έκανε ρεπορτάζ περί ταλαιπωρίας στο λιμάνι του Πειραιά. «Εμείς δεν τα βάζουμε με τον κόσμο που κάνει απεργία, τα βάζουμε με τους πλοιοκτήτες που δεν μας ενημερώνουνε» ανέφερε χαρακτηριστικά.