ΠΑΜΕ: Αλληλεγγύη στο λαό της Συρίας – Συνάντηση Φιλίας και Αλληλεγγύης εργαζομένων Ελλάδας και Σερβίας

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ βρέθηκε στη Δαμασκό της Συρίας, ύστερα από πρόσκληση της Γενικής Ένωσης Εργαζομένων Συρίας.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συμμετείχε σε διεθνή εκδήλωση αλληλεγγύης στους εργαζομένους και το λαό της Συρίας που διοργάνωσε η Γενική Ένωση Εργαζομένων της Συρίας στις 8-9 Σεπτέμβρη μαζί με την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία και την Διεθνή Συνομοσπονδία Συνδικάτων Αραβικών Χωρών.

Το ΠΑΜΕ μετέφερε τη σταθερή αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος της Ελλάδας στους λαούς της Μέσης Ανατολής ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή και τη στήριξή του στο δικαίωμα των λαών να αποφασίζουν οι ίδιοι για το παρόν και το μέλλον τους.

ΠΑΜΕ: Συνάντηση Φιλίας και Αλληλεγγύης εργαζομένων Ελλάδας – Σερβίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και η Συνδικαλιστική Οργάνωση SLOGA Σερβίας, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών φιλίας και αλληλεγγύης των εργαζομένων των Βαλκανίων, διοργανώνουν φιλικό αγώνα Μπάσκετ Εργαζομένων Ελλάδας – Σερβίας.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο των 20 χρόνων από την ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία και 20 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΜΕ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτέμβρη, στις 18:30 στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και θα συμμετέχουν ομάδες εργαζομένων από τη Θεσσαλονίκη και ομάδα εργαζομένων από την Σερβία.

Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή – Η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί!

Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο – ΠΑΜΕ, Ελλάδα

Συνδικαλιστική Οργάνωση ΣΛΟΓΚΑ Σερβίας