ΠΑΜΕ Μήνυμα Συμπαράστασης στους Εργαζόμενους και το Λαό του Λιβάνου

 

«Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού του Λιβάνου αυτές τις δύσκολες ώρες ύστερα από τις φονικές εκρήξεις στην Βυρηττό.

Από την πρώτη στιγμή το ΠΑΜΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με συνδικάτα του Λιβάνου και την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, μεταφέροντας την στήριξη και αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας.

Απαιτείται άμεση και χωρίς παρεμβάσεις διαλεύκανση των αιτιών.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στα συνδικάτα, τους εργαζόμενους και το λαό του Λιβάνου»

Έκκληση για συγκέντρωση υλικής βοήθειας για το λαό του Λιβάνου

Κάλεσμα στην εργατική τάξη να κάνει πράξη το σύνθημα «όλοι για έναν και ένας για όλους», εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη της στο δοκιμαζόμενο -μετά και την έκρηξη στη Βηρυτό- λαό του Λιβάνου, απευθύνει το ΠΑΜΕ, παίρνοντας την πρωτοβουλία συγκέντρωσης υλικής βοήθειας που θα σταλεί στους εργαζόμενους και το λαό της χώρας.

Όπως αναφέρει και στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε: «Τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα να ενημερώσουν τους εργαζόμενους του κάθε κλάδου, να δημιουργηθούν μηχανισμοί συγκέντρωσης βοήθειας σε κάθε χώρο δουλειάς και να μπουν μπροστά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης», όπως ξηρά τροφή, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, απορρυπαντικά και φάρμακα.

Όσοι θέλουν να ανταποκριθούν στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, η υλική βοήθεια θα παραδίδεται για το νομό Αττικής στα γραφεία του ΠΑΜΕ, Αγ. Φιλοθέης 5β10556 Αθήνα, ενώ η τηλεφωνική επικοινωνία γίνεται στις γραμμές: 210-3301842, 210-3301847, 210-3833786.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου που περιλαμβάνει αναλυτικά τα είδη που μπορεί κάποιος να δώσει