«ΟΔΗΓΗΤΗΣ»: Το Σάββατο κυκλοφορεί το νέο τεύχος με την απόφαση του 12ου Συνεδρίου

Το Σάββατο 9 Μάρτη, θα κυκλοφορήσει το τεύχος Μάρτη του «Οδηγητή», που φιλοξενεί σε ειδικό ένθετο την Απόφαση του 12ου Συνεδρίου της ΚΝΕ, το οποίο διεξήχθη στις 15-17 Φλεβάρη. Δημοσιεύονται επίσης αποσπάσματα από την ομιλία στο Συνέδριο του Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Με το εξώφυλλό του και την πλούσια ύλη του ο «Οδηγητής» απευθύνει κάλεσμα στους νέους και τις νέες να «κάνουν τη διαφορά» με δυνατό ΚΚΕ. Φιλοξενεί συνέντευξη με τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς και εκτενή σχετική αρθρογραφία.

Ακόμα, δεκασέλιδο αφιέρωμα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019 που θα διεξαχθούν σε λίγες μέρες και στις οποίες οι φοιτητές έχουν πολλούς λόγους να κάνουν το βήμα μπροστά με πολύ δυνατή «Πανσπουδαστική ΚΣ»!

Επίσης, από την ύλη του «Οδηγητή» ξεχωρίζουν:

  • Άρθρα για τα μαθητικά φεστιβάλ της ΚΝΕ και για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Λύκειο.
  • Συνέντευξη για τις εξελίξεις στο εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα μπροστά στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.
  • Άρθρο για τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα.
  • Άρθρο για τις εκλογές στους Συλλόγους Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ.
  • Άρθρο για τις εξελίξεις στη δίκη της ναζιστικής – εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

…και πολλά ακόμα ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, προτάσεις και σχόλια για ό,τι αφορά τους νέους και τις νέες.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ προετοιμάζουν πυρετωδώς την εξόρμηση με τον «Οδηγητή» και την Απόφαση του 12ου Συνεδρίου. Στόχος είναι να γίνει μια πολύ καλή αρχή το τριήμερο και από την Τρίτη ο «Οδηγητής» να μπει σε κάθε σχολείο, Πανεπιστήμιο, χώρο κατάρτισης και δουλειάς της νεολαίας. Ο πήχης μπαίνει στα ανεβασμένα επίπεδα της κυκλοφορίας που σημείωσε ο «Οδηγητής» του Οκτώβρη με τις Θέσεις του ΚΣ για το 12ο Συνέδριο, με σκοπό αυτή τώρα να ξεπεραστεί.

Για να φτάσει παντού το ανατρεπτικό μήνυμα του 12ου Συνεδρίου της ΚΝΕ, αλλά και το κάλεσμα για την ενίσχυση του ΚΚΕ με πολλές χιλιάδες νεανικές ψήφους!