ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ «Ανυποχώρητος – Αταλάντευτος – Πολύμορφος αγώνας σε όλες τις συνθήκες»

Την ανασκόπηση των πιο σημαντικών στιγμών της δράσης των εργαζομένων και των συνδικάτων τους κατά τη χρονιά που πέρασε αποτυπώνει το ΠΑΜΕ στο νέο βίντεο που έχει ετοιμάσει. «Ανυποχώρητος – Αταλάντευτος – Πολύμορφος αγώνας σε όλες τις Συνθήκες» είναι ο τίτλος του 12λεπτου βίντεο, στα πλάνα του οποίου καταγράφονται πλευρές της πλούσιας πείρας των εργατικών αγώνων στη διάρκεια του 2020.

 

«Τη χρονιά που πέρασε, οι λαοί του κόσμου ήρθαν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες», σημειώνει το ΠΑΜΕ και αναδεικνύει τη δράση και τους αγώνες που οργανώθηκαν στις συνθήκες της πανδημίας, αλλά και της επίθεσης κυβέρνησης και εργοδοσίας. Οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες υγειονομικών και συνδικάτων για την Υγεία, που έδωσαν το στίγμα από την πρώτη καραντίνα του Μάρτη, οι δράσεις των καλλιτεχνών, οι παρεμβάσεις των εργαζομένων στον Τουρισμό, οι διεκδικήσεις εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών για ασφαλή σχολεία, είναι μερικά στιγμιότυπα της δραστηριότητας που υπενθυμίζει το ΠΑΜΕ. Οι συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η διαδήλωση έξω από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, η συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, η απεργία στις 26 Νοέμβρη, συμπεριλαμβάνονται στις κορυφαίες στιγμές των αγώνων που δόθηκαν, κόντρα στην καταστολή και τις κυβερνητικές απαγορεύσεις. Από το βίντεο δεν λείπουν οι αναφορές στη διεθνιστική δράση των σωματείων και στην οργάνωση της αλληλεγγύης.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ, στη διεύθυνση https://pamehellas.gr/anypochoritos-atalanteytos-polymorfos-agonas-se-oles-tis-synthikes-video.