ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Όλοι αύριο στο Πρωτοδικείο Πειραιά στην διαμαρτυρία ενάντια στα ασφαλιστικά μέτρα των εφοπλιστών

Από την παράσταση διαμαρτυρίας στο Πρωτοδικείο Πειραιά στις 9/6/2021

Νέα ωμή και προκλητική παρέμβαση των εφοπλιστών. Κατέθεσαν νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά της 24ωρης πανελλαδικής  απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχει  κηρύξει το σύνολο των ναυτεργατικών σωματείων για την Τετάρτη 16 Ιούνη.

«Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και το δικαίωμα στην απεργία», τονίζουν τα ναυτεργατικά Σωματεία και καλούν τους ναυτεργάτες, εργαζόμενους, Συνδικάτα, να συμμετέχουν στη παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Τρίτη 15 Ιούνη στις 8.30 π.μ. στο Πρωτοδικείο Πειραιά, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Η προσπάθεια κυβέρνησης και εφοπλιστών θα πέσει στο κενό

Τη νέα προκλητική παρέμβαση των εφοπλιστών να προσφύγουν με νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει τα Ναυτεργατικά Σωματεία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων κλιμακώνοντας τον αγώνα ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης και σε συντονισμό με το Εργατικό Κέντρο Πειραιά αλλά και Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Σωματεία καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

«Η προσπάθεια κυβέρνησης και εφοπλιστών θα πέσει στο κενό», τονίζει και καλεί τα Σωματεία-μέλη του, τους εργαζόμενους και τον λαό του Πειραιά την Τρίτη 15 Ιούνη στην κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει τα ναυτεργατικά σωματεία στις 8.30 το πρωί έξω από τα δικαστήρια στον Πειραιά, όπου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

«Όλοι στην απεργία 16 Ιούνη και στην απεργιακή συγκέντρωση του του ΕΚΠ στην πλ. Καραϊσκάκη. Όλοι στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 5 μ.μ».