Με τις μηχανές στο «κόκκινο», η μάχη για την πλατιά διακίνηση των Θέσεων στο λιμάνι και τους ναυτεργάτες

Με τις μηχανές στο «κόκκινο» συνεχίζεται η μάχη για την  πλατιά διακίνηση των Θέσεων της ΚΕ για το 21ο Συνέδριο. Μια μάχη που δίνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη  του λιμανιού, σε κάθε πλοίο και κάθε προβλήτα.

Από χθες το πρωί, συνεργεία με μέλη και φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, «οργώνουν» πλοία και πιάτσες ναυτεργατών, τις προβλήτες και τα στέκια των λιμενεργατών.

Η συζήτηση μέσα στα μηχανοστάσια, τα καταστρώματα, ο προβληματισμός για την  κατάσταση αλλά και τη διέξοδο προς όφελος των εργατών τροφοδοτεί τη προσπάθεια να φθάσουν οι Θέσεις του Συνεδρίου σε ακόμη περισσότερο κόσμο.

Επιβεβαιώνεται στην πράξη το κύρος του ΚΚΕ κι οι πολιτικοί δεσμοί με τους ναυτεργάτες και τους λιμενεργάτες. Αποτελεί συνέχεια της συμβολής του Κομμουνιστών στις μάχες που δόθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Ήδη η διακίνηση στο λιμάνι βρίσκεται στο 93% με στόχο το πρωί της Δευτέρας να υπερκαλυφθεί το πλάνο και να επιδιωχθεί η ακόμη μεγαλύτερη διακίνηση μέσα στα πλοία, μέσα στις προβλήτες του λιμανιού.

Το καλό κλίμα τροφοδοτείται με τη συμμετοχή περισσότερων  φίλων του Κόμματος στη μάχη για τη μεγαλύτερη διακίνηση «Ριζοσπάστη» που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.