ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΜΕΝ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα  ταξικά ναυτεργατικά σωματεία. Τα σωματεία αυτά είναι για μας το σπίτι μας. Η προσπάθεια τρομοκράτησης δεν πέρασε στο παρελθόν και δεν θα περάσει ούτε σήμερα. Με πρόσχημα την πανδημία ήρθαν να ελέγξουν και καλά για συνωστισμό στο σωματείο.
Ας κοιτάξει πρώτα η κυβέρνηση τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ας κοιτάξει να ενισχύσει τα νοσοκομεία και γενικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ας κοιτάξει τους χώρους εργασίας, ας κοιτάξει πως θα διασφαλίσει τον ασφαλή και έγκαιρο επαναπατρισμό των ναυτεργατών , πόσο μάλλον να διασφαλίσει όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας μέσα στα καράβια  για τα οποία δεν   παίρνει κανένα μέτρο,  και μετά να έρθει να προσπαθήσει να κουνήσει το δάχτυλο σε αυτούς που από την πρώτη στιγμή μπήκαν μπροστά στο αγώνα για να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων μέσα στα καράβια ενώ ταυτόχρονα σε όλες τις κινητοποιήσεις και δραστηριότητες τηρούν όλα τα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας.
Οι ναυτεργάτες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης όταν βρεθούν αντιμέτωποι με πρόβλημα ξέρουν πού θα βρουν στήριξη, στην ΠΕΜΕΝ , στο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ και στην ΠΕΜΑΓΕΝ. Αισθάνομαι λοιπόν την ευθύνη, από τον ειρηνικό ωκεανό,με αυτά τα λίγα λόγια  να δηλώσω τη στήριξή μου στα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία ενάντια στην τρομοκρατία και να κάνω ξεκάθαρο ότι όπως πολύ εύστοχα το λέει το σύνθημα έτσι γίνεται και πράξη “η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει”
Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Σ.Παπαδάκης , μέλος απερχόμενης Διοίκησης της ΠΕΜΕΝ