Εορταστικές εκδηλώσεις και επισκέψεις στις ΑΕΝ από την ΠΕΜΕΝ, τον «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και την ΠΕΣ-ΝΑΤ για τον Γενάρη του 2019

Την πραγματοποίηση εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν γιορτές για τα παιδιά των μηχανικών, θερμαστολαδάδων, μαγείρων κ.ά. ναυτεργατών στον Πειραιά και τη Χίο, καθώς και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, προγραμματίζει για τον Γενάρη 2019 η διοίκηση της ΠΕΜΕΝ σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κυριακή 13 Γενάρη: Γιορτή για τα παιδιά στη Χίο, ώρα 11 π.μ.,στην αίθουσα «Οίκος Διδασκάλου».

Πέμπτη 17 Γενάρη  : Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΜΕΝ, ώρα 11 π.μ.,  στην αίθουσα συνελεύσεων της Ένωσης (Μπουμπουλίνας 21) στον Πειραιά.

Σάββατο 19 Γενάρη: Γιορτή για τα παιδιά στον Πειραιά, ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων της Ένωσης (Μπουμπουλίνας 21) στον Πειραιά.

Από παλαιότερη εκδήλωση για τα παιδιά στην ΠΕΜΕΝ
Επισκέψεις ΠΕΜΕΝ στις ΑΕΝ, Χίου, Μακεδονίας και Κρήτης

Κλιμάκιο της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) θα επισκεφθεί τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ), Χίου – Μακεδονίας -Κρήτης, όπου θα έχει συναντήσεις με τις διοικήσεις, τους εκπαιδευτικούς και τους σπουδαστές, σύμφωνα με τον παρακάτω προγραμματισμό:

Δευτέρα 14 Γενάρη : Επίσκεψη στην ΑΕΝ Χίου.

Δευτέρα 21 Γενάρη : Επίσκεψη στην ΑΕΝ Μακεδονίας.

Δευτέρα 28 Γενάρη : Επίσκεψη στην ΑΕΝ Κρήτης.

Από παλαιότερη επίσκεψη της ΠΕΜΕΝ στην ΑΕΝ Μακεδονίας
ΠΕΣ-ΝΑΤ:

Η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΣ-ΝΑΤ θα γίνει την Παρασκευή 18 Γενάρη και ώρα 10:30, στα γραφεία της Ένωσης (Κολοκοτρώνη 99, 3ος όροφος, τον Πειραιά).

«ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»:

Η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν. «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα την Παρασκευή 25 Γενάρη και ώρα 12.00 στην αίθουσα Συνελευσεων της  ΠΝΟ, Κολοκοτρώνη 132 (2ς όροφος)  στον Πειραιά.